Zeer prettig om zaken mee te doen

Ik ben erg goed geholpen, de communicatie was prima en men was zeer behulpzaam!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Product makkelijk te vinden en snel geleverd.

Het zoeken naar het juiste artikel was eenvoudig, na bestellen was deze 2 dagen later binnen en kon ik zonder problemen vervangen.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Heldere website, duidelijke communicatie, snelle levering

Fijne webwinkel om nieuwe ruitenwissers te bestellen. Gebruiksvriendelijke website, duidelijke communicatie over de status van de bestelling en een snelle levering. Misschien niet de allergoedkoopste, maar wel prima prijzen.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers Passat

toppie

doet wat het moet doen

Prima en betrouwbare website

Gehele nieuwe set ruitenwissers voor mijn VW T-ROC aangeschaft. Bestellen was eenvoudig. Geplaatste bestelling van de voor-en achterruit wisser(s) de volgende dag al kunnen plaatsen. Prima service en duidelijke communicatie.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snel geleverd en product goed

Snel geleverd. Product zoals beschreven. Iets uit mijn bestelling was niet meer op voorraad. Ze hebben me snel en netjes geïnformeerd en heb direct geld retour gekregen. Goede service.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers en vloeistof

super service

Was iets mis gegaan bij mijn bestelling.En binnen enkele uren direct reactie van hun gekregen en alles in orde gekomen,Een service waar vele bedrijven zich een voorbeeld aan kunnen nemen.SUPER SERVICE

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers

Nette prijs, supersnelle levering

Een woord: Uitstekend

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser set Tesla model 3

Goed materiaal snel geleverd, top

Ik had mijn ruitenwissers gekocht bij een bekend automaterialen bedrijf. Deze adviseerde een ander merk dat ik normaal in gebruik had! Echt slecht! Via deze site gewoon mijn merk gevonden en voor veel minder geld! Dat deze super snel geleverd werden was nog mooier, top

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Waren er de volgende dag al.

Makkelijk te bestellen en te monteren

• Beschrijf uw aankoop: DHL kwam met grote dood, waarin klein doosje met de ruitenwissers, al de volgende ochtend

Uitstekend verwerkt !

Snel geleverd, en veel goedkoper dan bij mijn dealer. Bedankt daarvoor!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisserbladen

Correcte snelle levering

Eenvoudig bestellen en de volgende dag in huis. Kwalitatief, Bosch, zeer goed product.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers voor Ford Kuga

Keurig zoals besteld geleverd

Keurig behandeld. Makelijk zoeken op de website, nette bevestiging ontvangen, duidelijke informatie over de verzending en het is netjes afgelverd conform afspraak. Bosch ruitenwissers helemaal prima perfect voor mijn auto

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers met sproeinippel voor Jaguar XJ

Mooi product, snelle levering

Stevige bosch ruitenwissers.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

Makkelijke website

Makkelijke website en snelle levering.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitewissers

tevreden klant

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

snel geleverd en goede communicatie over de levering

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Bosch voor een goede prijs

De beate ruitewissers voor een goede prijs!

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers voor een scherpe prijs

Gewoon TOP

heel duidelijk om alles te vinden en te bestellen, goede prijzen en zeer snelle levering; gewoon top

• Beschrijf uw aankoop: uitstekend

Zeer snelle service: de volgende dag de goede ruitenwissers in huis!

De volgende dag de bestelling reeds in huis.

• Beschrijf uw aankoop: Prima product tegen een prima prijs.

Goede producten voor een scherpe prijs

Tevens duidelijk info betreft de verzending. Echt top

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

Zeer tevreden.

Prima betrouwbaar bedrijf, snelle levering, redelijke prijs.

Top !

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisserset

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!