Snelle en goede service

Snel geleverd ondanks dat mijn ruitenwisser niet meer verkrijgbaar was een alternatief aangeboden en net zo snel verzonden. Goede en snelle reactie via de mail. Gewoon super

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Goede webopzet - snel gevondem wat ik nodig had

Snel kunnen vinden wat ik zochten met mooie aanbieding voor 3 A-merk ruitenwissers die ik nodig had. Levering ook al prima, evenals de verpakking. Ik kom hier zeker terug als ik ruitenwissers nodig heb!

• Beschrijf uw aankoop: 3 st A-Merk ruitenwisser-set

Snelle levering en goede communicatie

Ruitenwissers besteld, goed op de hoogte gehouden van het bestel en lever traject. Goed product tegen een mooie prijs

• Beschrijf uw aankoop: Achter ruitenwisser

Snelle levering tegen een schappelijke prijs

De ruitenwissers waren eenvoudig te vinden en werden snel opgestuurd in een goed passende verpakking.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Duidelijk, snel en kwaliteit!

Duidelijke site, snel de juiste artikelen gevonden, snelle levering en goede kwaliteit.

• Beschrijf uw aankoop: Goede aankoop

Goedkoop

Snelle en correcte levering en goedkoop

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Snel geleverd en goed product

Snel gevonden op internet en snel geleverd.

• Beschrijf uw aankoop: Achterruitenwisser golf

Altijd de juiste wissers snel geleverd

• Beschrijf uw aankoop: Netjes verpakt en je juiste lengtes

Bezorgen uitstekend

Goede kwaliteit

Past goed, prima prijs

Wel een wat langzamere levering, maar daardoor waarschijnlijk de competitieve prijs. Dus heb je haast, bestel elders. Anders prima hier en ook goede aanbeveling van type obv je auto. Klopte in 1x.

Snel en goed

Tiptop

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Het duurde lang voordat ik de zending ontving

Ik ben blij met de ruitenwissers, een kennis heeft ze er op gezet.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Het heeft nog niet geregend, maar eerdere ervaring met ruitenwissers van Bosch zijn goed.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Makkelijk de juiste kiezen en snelle levering

Had snel nieuwe ruitenwissers nodig. Kwam bij deze site uit. Prijs was normaal wat ik kon inzien. De juiste ruitenwissers kiezen was super makkelijk. Levering was gewoon goed en snel. Dus nu weer met droge ruiten de weg op. Het is een product wat je niet vaak koopt. Daarom is een goede service wanneer je het snel nodig hebt key. Goed gedaan

Prima bedrijf

Reminder service mbt vervangingstijd wissers Duidelijke website Gemakkelijk bestelproces, Snelle bezorging

• Beschrijf uw aankoop: Bosch wisserbladen

Eenvoudig besteld, juiste redelijke prijs en snel geleverd.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisserset

Werken goed, passen uitstekend. Tegen een prima prijs.

Prima en snel geregeld

Voor de eerste keer ruitenwissers bij jullie besteld en ben blij verrast . Ten eerste an de prijs en ten tweede van de snelle en correcte levering . Beslist een aanrader voor toekomstige klanten .

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser van Bosch

Goeie service

Het vinden van de juiste ruitenwissers ging super soepel. Overzichtelijke website én gratis verzonden. Pakket was snel verzonden en alles is netjes aangekomen. Zeker een aanrader.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Snel zonder gedoe geregeld, gewoon top

Als zeer positief

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Snel, goed en goedkoop!

Snel service, juiste ruitenwissers met behulp van kentekencheck en goedkoopste site

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor en achter van Bosch

Snelle levering tegen nette prijs

We moesten plotseling een ruitenwisserblad vervangen en kwamen toevallig op de webiste van nieuweruitenwissers.nl terecht. Na het plaatsten van de bestelling is deze keurig verpakt en snel verzonden zodat we hem ook snel op de auto hebben kunnen zetten.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisserblad

Afgeleverd op aangegeven dag en tijdstip.

Snel en volgens afspraak geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je pakket gebracht wordt.

• Beschrijf uw aankoop: De ruitenwissers passen perfect en zijn van betere kwaliteit dan de originele.

Niet de juiste

Ik heb mijn ruitenwissers besteld op merk van mijn auto en type. Toch zijn het niet de juiste en passen ze niet. Heel vervelend en gedoe.

Uitmunted

Snelle levering en voldoen gewoon aan de verwachtingen

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser netjes verpakt en gelevers volgens afspraak

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!