Zeergoed

Vraag over montage via contactformulier werd zeer snel beantwoord en met duidelijke tip

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

Prima bedrijf

Als ik nieuwe ruitenwissers nodig heb besteld ik ze altijd bij deze firma originele Bosch aero twin bladen. En voor een prima prijs kwaliteit verhouding . Ga zo door .

• Beschrijf uw aankoop: Geweldig

Goede kwaliteit

Setje ruitenwisser bladen besteld . Maar ging mis bij levering post nl. Na berichtje na verkoper deze contact gehad met post nl pakket als nog geleverd .dus we kunnen ze vervangen .

• Beschrijf uw aankoop: Goed verpakt

compleet en redelijk snel geleverd.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

snel en juiste producten geleverd

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snel geleverd en in goede staat. Helaas zaten er niet de goede verloopstukken bij voor mijn Citroën ami.... Ik kon ze er niet opzetten.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers, zonder de goede verbindingsstukken

Snelle levering en prima product

Nieuwe ruitenwissers besteld voor de voor- en achterruit. Prima wissers, snelle montage en gratis verzending

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Heb na een week nog niets ontvangen

Helaas is deze firma niet telefonisch te bereiken ( geen telefoon nummer te vinden op de site wat wettelijk verplicht is) en op mail word niet gereageerd.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Overzichtelijke website, snelle levering.

Overzichtelijke website en snelle levering.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

misleidend

Niet goed gelezen maar toch misleidend. Denkend dat je een set van twee koopt voor 19,95 en er dan eentje geleverd krijgen. Verder gezocht en ergens anders dezelfde ruitenwisser gekocht voor 7,82 met 5 euro bezorgkosten erbij had ik daar dus wel voor rond de 20 euro een set van twee kunnen kopen.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Snel en eenvoudig een A-merk achterruitenwisser

Eenvoudig besteld zonder account, snel geleverd zonder extra kosten ook al bestel je alleen maar 1 achterruitenwisser.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwisser

Zoals het hoort en snelle reactie bij vragen, prima!

• Beschrijf uw aankoop: Achterwisser

Service zoals afgesproken.

Prima betrouwbare leverancier Kom hier zeker terug

• Beschrijf uw aankoop: Top

Geleverd wat ik bestelt heb

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Bosch Ruitenwissers voor goede prijs incl verzending

Makkelijk te installeren

• Beschrijf uw aankoop: Seat Ruitenwissers

Duidelijke informatie, eenvoudig besteld en vlot bezorgd

Ik zocht een set voorruit ruitenwissers. Op de website kon ik heel eenvoudig de juiste opzoeken en bestellen. Mijn bestelling was vlot en goed ingepakt bezorgd. Goede ervaring en zeer tevreden. Aanrader.

• Beschrijf uw aankoop: Set ruitenwissers

Redelijke prijs, snelle levering

Eenvoudige keuze dmv kenteken. Redelijke prijzen en snel geleverd als brievenbus pakketje!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Snelle levering en goede prijs

Ik heb een eerste keer bij nieuweruiterwisser.nl besteld. Het is een snelle levering en goedkoop dan andere alle online winkels. Ik ben tevreden.

• Beschrijf uw aankoop: Mercedes-Benz ruitenwisser.

Correct geleverd

Op tijd geleverd

• Beschrijf uw aankoop: Zoals beschreven

Ruitenwisser past niet

Hoewel het merk, type en jaar van de auto staan aangegeven bij de bestelde ruitenwissers, passen deze niet.

Snel en correct

Savonds besteld de dag erna thuis geleverd

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers set

Besteld en snelle levering

Een bestelling gedaan en 2 dagen later hadden we die al in huis. Snelle levering.

Prima. Volgens verwachting!

!!&

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Had dit al veel eerder moeten doen.

Mijn ruitenwissers maakten al jaren strepen op de ruiten (voor & achter) en soms een piepend geluid. Ik dacht dat schoonmaken van de rubbers zou helpen, maar dat was niet zo. Nu, na enig gepuzzel bij het monteren, merk ik het verschil. Zelfs op een droge ruit doen de wissers het perfect :)

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwisserbladen voor & achter.

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!