Oude eraf en nieuwe erop

Kind kan de was doen. Voor de Corsa moest ik het juiste blokje even vinden maar voor de Passat zaten ze er al op. Oude eraf en nieuwe erop, zo simpel. Goede pasvorm en kwaliteit. Helemaal tevreden.

• Beschrijf uw aankoop: Wissers voor Corsa D en Passat B7

Jammer dat het wat langer duurt voor dat je het pakketje binne hebt

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Originele artikelen voorn een scherpe prijs

Een set ruitenwissers voor mijn Tesla Model 3 besteld. Goedkopen dan bij tesla zelf, originele Bosch ruitenwissers, snel geleverd.

• Beschrijf uw aankoop: Set ruitenwissers voor Tesla Model 3

Goede kwaliteit voor aantrekkelijk prijs. Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop. Binnen 24 uur geleverd

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Makkelijke zoektocht!

Voor mijn private lease autootje zocht ik naar passende ruitenwissers en via de site van Nieuweruitenwissers.nl snel gevonden. Keurig verpakt afgeleverd na het volgen met een trackandtrace code. Handige filmpjes voor het bevestigen als het via de verpakking niet lukt.

• Beschrijf uw aankoop: Nieuw ruitenwissers van Bosch

perfect beter dan audi rs4 orgineel

perfect beter dan audi rs4 orgineel, snelle levering.

• Beschrijf uw aankoop: bosch ruitenwissers voor & achter Audi - RS4 B9

Goed product, snelle levering.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Netjes verpakt en perfect passend. Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit voor een goede prijs.

• Beschrijf uw aankoop: Uitstekend

Bestelling ging snel met de juiste info betreffende merk en type ruitenwissers.

Bestelling ging snel met de juiste info betreffende merk en type ruitenwissers.

• Beschrijf uw aankoop: Bestelling ging snel met de juiste info betreffende merk en type ruitenwissers.

Uiterst tevreden. Prijs/kwaliteit dik in orde.

Kwaliteit producten tegen zeer nette prijzen!

• Beschrijf uw aankoop: Drie ruitenwissers voor Hymer

Super, wat een geweldig bedrijf

Makkelijk bestellen en een top service

• Beschrijf uw aankoop: Flatblades

Goed product supersnel geleverd.

Keuze eenvoudig te maken op de website en supersnelle levering.

• Beschrijf uw aankoop: Achterruitenwisser

Goede ruitenwissers, lastige montage

Prima ruitenwissers, echter, ze houden er geen rekening mee dat de ruitenwisser sproeiers in de ruitenwisser arm zitten. (Peugeot 508 met Pano dak), waardoor er niet genoeg ruimte is om ze echt vast te klikken. Door de voorste 2 pinnetjes eraf te snijden, is het probleem opgelost. Niet ideaal natuurlijk,maar het werkte wel

snel en duidelijk

goede en duidelijke informatieve website ten aanzien van type en hoe te plaatsen. Goede kwaliteit wissers.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Prettig. Op het moment van levering vermoedde ik dat ze niet zouden passen omdat mijn automerk niet op de doos stond maar ze bleken wel degelijk prima te passen.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Ruitenwissers besteld veel op voorraad en snel geleverd erg blij mee top

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Goede service en snelle levering!

Ben erg tevreden over mijn bestelling bij deze webshop, duidelijke website en scherpe prijzen. Helemaal tevreden dus en zeker aan te raden!

• Beschrijf uw aankoop: 2 ruitenwissers

Fijne, duidelijke website

Het uitkiezen van de juiste auto-onderdelen is best ingewikkeld. Deze website is heel gebruiksvriendelijk en geeft je de zekerheid dat je t juiste type kiest

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Ik heb geen ruitenwissers ontvangen.

Ik heb geen ruitenwissers ontvangen.

Heel goed perfect

Heel goed er zelf er op te zetten de ruitenwissers

• Beschrijf uw aankoop: Netjes en betaalbaar

De ruitenwissers waren snel geleverd en makkelijk te monteren.

Ik ben zeer tevreden met deze aankoop.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch aerotwin

Snelle levering, prima kwaliteit.

Ruitenwissers zijn van goede kwaliteit. Snelle levering.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser set Volvo V40

Gemakkelijk de juiste wissers gevonden. Snel geleverd!

Gewoon goed.

Snel geleverd.

• Beschrijf uw aankoop: Achteruit wisserblad

Geleverd wat besteld is

De ruitenwisser werd netjes bezorgd, helaas deed PostNL er 4 dagen over.

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!