levering correct.

Duidelijke informatie op de site, video is handig voor demontage.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Makkelijk bestellen, prima update over aflevering, en levering conform afspraak volgende dag.

Helemaal prima.

• Beschrijf uw aankoop: Set ruitenwisserbladen

Alles top.

Van bestelling tot bezorging alles top.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snel geleverd, goed verpakt.

Bestelling binnen 1 dag geleverd en goed verpakt.

• Beschrijf uw aankoop: Alle ruitenwissers in 1x besteld

Goed materiaal. Netjes geleverd

Besteld en geleverd. Niks op aan te merken

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers Citroën c8

Goed produkt

Snelle levering ,

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

En Originele producten . Gewoon goed.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Bestelling gedaan en snel ontvangen

• Beschrijf uw aankoop: Nieuwe ruitenwisser achter

Goede w

Ssers, maar er is een model die er beter op passen

• Beschrijf uw aankoop: Goed

Snel en goed

In de taxi besteld in het buitenland en 2 dagen later aan de voordeur geleverd

• Beschrijf uw aankoop: Blij mee

Vlotte levering, goede ruitenwissers

Fijne vlotte levering: 's middags besteld, de volgende middag had ik ze al in huis. Fijn de gratis verzendkosten; dan weet je gelijk wat je in totaal kwijt bent. De Bosch Aerotwin ruitenwissers werken goed.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers Bosch Aerotwin

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed verpakt

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Snelle verzending en goed verpakt

Ik heb snel gevonden wat ik zocht, de bestelling werd snel verzonden en het was goed verpakt.

• Beschrijf uw aankoop: Set ruitenwisserbladen

Supersnel geleverd, prima product

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Snel en betrouwbaar

Na het checken van de reviews over betrouwbaarheid website of klachten de bestelling op de zeer duidelijke en gemakkelijker website gedaan. Met duidelijke foto's kon ik checken of dat de aansluiting klopt! Zaterdag besteld, zondag avond is het verstuurd en op de dinsdagmiddag kon ik mijn ruitenwissers voor mijn Kia Sportage 2 ophalen bij mijn PostNL pick-up point. Deze nieuwere Bosch ruitenwissers paste perfect en binnen een paar minuten geïnstalleerd en werken perfect bij slecht weer en zijn zeer stil!!!

• Beschrijf uw aankoop: 1 woord Top!!

Nieuwe ruitenwissers besteld en zeer snel en goed verpakt geleverd

Nieuwe ruitenwissers besteld en zeer snel en goed verpakt geleverd. Gewoon top en zoals het hoort.

• Beschrijf uw aankoop: 2 stuks ruitenwissers Bosch

snelle levering; kwalitatief uitstekende wissers; ongewild leveringsfoutje per omgaande hersteld!

nieuweruitenwissers levert bestellingen vlot af en je koopt er kwaliteit voor een prima prijs. Een niet passende adapter bij de laatste bestelling werd na één mailtje direct gecorrigeerd door toezending van een juist exemplaar. Dat is prettig communiceren en geeft vertrouwen bij een volgende bestelling bij deze webwinkel.

• Beschrijf uw aankoop: voor- en achter ruitenwissers personenauto

Super service

Handige zoekfunctie op de website, laagste prijs en snel thuisbezorgd. Top!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers Nissan

Perfect geregeld

Zending perfect geregeld , met goede omschrijving van de montage, ook via Reader code.

super

snelle bezorging en goed productBruinisse

Slecht

Dikke prima

Perfect passend en vlotte levering

Perfect passend en vlotte levering

Makkelijk en snel

snel benodigde artikelen gevonden en ze waren snel en in goede staat geleverd

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwisser voor en achter

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!