Dit is een aanrader.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor Nissan

Snelle levering. Prima prijs

Pas mijn voorruit vervangen bij bekende autoruit specialist. Deze adviseerde mij om ook de ruitenwissers te vervangen. Dit niet gedaan ivm de hoge prijs. Thuis toch maar nieuwe ruitenwissers besteld. Een stuk goedkoper en geen verzendkosten. Een aanrader

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers twingo

Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit

Op de website is er keuze genoeg. Keerzijde is dat het lastig zoeken is om de gewenste artikelen (ruitenwissers in mijn geval) te vinden. Gelukkig is er wel uitleg bij de artikelen zodat je weet wat voor en tegens zijn. Helpt bij keuze. De wissers zelf zijn van goede kwaliteit in originele verpakking. Helemaal prima.

• Beschrijf uw aankoop: Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit

Snelle levering, product zoals verwacht

Facturatie intracommunautaire niet mogelijk

Het product is in orde en de levering ging vlot maar er was geen mogelijkheid om mijn BTW nummer in te geven om intracommunautaire te handelen. Na contact willen ze de betaalde BTW niet terugstorten, ik betaal dus 2 x de BTW! Administratief kan ik alleen maar zeggen dat dit een slechte service bied, dit zal dus ook de laatste keer zijn dat ik bij dit bedrijf een bestelling plaats!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser flat blade Bosch

Snelle levering!

Alles in orde!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Eenvoudige website, scherpe prijs en snelle levering.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

Geweldig.

Eerste keer dat ik daar iets besteld heb, en mijn ervaring is geweldig, anderen kunnen daar ook echt wel iets bestellen.

• Beschrijf uw aankoop: Top

Netjes geregeld

Snel besteld en snel bezorgd

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers Bosch voor BMW

snel en correct geleverd

na mijn bestelling direct een bevestigins mail verder alles snel en goed verpakt ontvangen

• Beschrijf uw aankoop: 2st wissers audi Q3

Goede kwaliteit en snel geleverd

Zeer makkelijk te monteren en goede kwaliteit. Snel geleverd

• Beschrijf uw aankoop: Bosch Aerotwin ruitenwissers

Matig

Late levering door Post.nl

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Duidelijke website en snelle levering

Ik had nieuwe wissers nodig 2 voor en 1 achter. Snel gevonden op de website en nog korting ook. Super. Product was makkelijk te installeren en van goede kwaliteit.

• Beschrijf uw aankoop: Snel gevonden wat ik zocht.

Top spul, prima prijs, snel geleverd

Nieuwe ruitenwissers besteld. Ook een voor achter, die ik elders niet kon vinden. Het is niet de mooiste website, maar ik kon snel vinden wat ik zocht. En ik had ze ook snel in huis.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Snelle een inhoudelijke reactie op vragen. Snelle levering.

Vlotte bezorging, goede prijs en snel antwoord op vragen.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Alles past perfect,snelle levering

Ruitenwissers besteld voor 2 auto's, snelle levering en makkelijk zelf te plaatsen.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Vlotte levering. Handige koppelstukken. Goed verpakt.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Heldere website, snelle en juiste levering

Website is helder en bevat handige selecties om de juiste ruitenwisser voor jouw auto te vinden. Bestelproces was verder eenvoudig, en levering was snel en juist. Voldeed aan alle verwachtingen.

Onveranderd goed

Op zondagavond voor twee auto's wissers besteld, dinsdag in huis. Bedankt!

• Beschrijf uw aankoop: 2x set ruitenwissers

perfect.

Alles is goed en perfect en goede staat aangekomen. Geen klachten.

• Beschrijf uw aankoop: goed.

Snelle levering en goed e-mail contact

Snel en goed

Snelle levering. Snel antwoord per mail. Goed advies.

• Beschrijf uw aankoop: Drie ruitenwissers

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!