• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

De nieuwe ruitenwissers zijn heel makkelijk te instaleren.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch Ruitenwissers

Prima assortiment. Geen bezorging de volgende dag

Prima plek om Bosch ruitenwissers te kopen. Al jaren, betrouwbaar. Alles uitstekend te vinden. Eventueel ook van Valeo. Prijzen zijn gemiddeld; het loont zeker om een set van 2 te kopen om zodoende korting te krijgen. Kan goedkoper bij de grote jongens, maar minder betrouwbaar en minder goed vindbaar. Website is soms een beetje traag, maar je komt er ook niet dagelijks. Tegenwoordig leveren veel bedrijven binnen 24 uur, maar nieuweruitenwissers.nl doet dat niet. Ze benoemen ook netjes dat ze binnen 48h leveren, wat klopt als je niet op vrijdag of zondag bestelt (dan komt de bestelling de 3e dag). Jammer, maar niet bezwaarlijk aangezien het 'maar' om ruitenwissers gaat.

• Beschrijf uw aankoop: Set ruitenwissers, voor en achter

Goede duidelijke site en netjes geleverd

Perfecte achterruitenwisser voor mijn opel mokka

Vlotte correcte levering

Makkelijk opzoeken, snel bestellen en vlot in huis.

• Beschrijf uw aankoop: Passend en soepel kunnen monteren

Prima service, snelle levering

Prima service, snelle levering

Product snel ontvangen

Product snel ontvangen, prim Zou hier zoo weer bestellen

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Duidelijke site, snelle bezorging en juiste producten geleverd.

• Beschrijf uw aankoop: 2 sets flatblade ruitenwissers

Het betreft reinigingsdoeken

Een speciale doek gevonden en die is op tijd correct ingepakt en afgestuurd. Zoals het ook behoort te gaan.

• Beschrijf uw aankoop: Speciale reiningingsdoeken

Snel nieuwe ruitenwissers geleverd

Voor onze Tesla Model S hier een nieuwe set ruitenwissers gekocht. Website werkt erg makkelijk, en ze werden de volgende dag al bezorgd. Alles OK!

• Beschrijf uw aankoop: Tesla Model S ruitenwisserset

Snelle levering van juiste product

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers

Snelle levering & status-updates

Goede webshop

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Duidelijke site en snelle levering. Volgende keer gaan we hier weer bestellen

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor en achter

Perfecte pasvorm en keurig verpakt

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor en achter v60

Top website, eenvoudig juiste bestellen

Handig zoeken op de website, snel het benodigde materiaal gevonden; snelle levering

Precies wat je zoekt

Ik was op zoek naar nieuwe ruitenwissers voor VW T Roc cabriolet omdat ik ze het liefst zelf even plaats op het moment dat het nodig is en niet perse bij onderhoudsbeurt. Goede informatie mede door opnemen testen ADAC en ANWB. Twijfelde nog even na ontvangst of het de juiste maat was omdat nummers afweken van bestelbon. Op mail met vraag bijna direct antwoord. Enige minpuntje vind ik dat nergens een telefoonnummer wordt vermeld.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Hele traject van bestelling t/m bezorging is prima

Goede website, vlotte afhandeling

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwisser bladen

Ruitenwisser pasten perfect en een snelle levering.

• Beschrijf uw aankoop: Goed geregeld

Snelle levering goede kwaliteit lage prijs

Zelfs voor een nono als mij was het dankzij de video super makkelijk om de ruitenwissers te vervangen.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers Outlander PHEV

op de aangegeven tijd de juiste wissers gekregen

• Beschrijf uw aankoop: goedd

Pakket niet verzonden wel track en trace

Track en trace gehad dat pakket op vrijdag geleverd zou worden, maar het is niet eens PostNL overhandigd. Ook geen bericht gehad en moet er zelf achterna gaan.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser CLA

Op tijd geleverd volgens afspraak

Juiste product en gemakkelijk te bestellen.

• Beschrijf uw aankoop: Goed

Alles goed geregeld

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Ruitenwissers voor mijn Jaguar S-Type met ruitensproeiers gekocht bij Nieuweruitenwissers.nl deze hadden precies de wissers die ik zocht. Besteld en redelijk snel geleverd. Prijs was redelijk iets aan de hoge kant maar oké wel de ruitenwissers die ik zocht dus ach. De ruitenwissers zelf zijn ook goed en werkt perfect.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers Jaguar S-Type

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!