Super snelle levering. Prima ruitenwissers.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

prima snelle levering

Bestelling ging makkelijk

Zoals het hoort

Gezocht, gevonden, besteld, geleverd, zo hoort het. Kwaliteitsruitenwisser van Bosch.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

prima product en snelle levering, goede prijs

Toevalligerwijs op hun site gekomen en gezocht naar een achter ruitenwisser. Prima zoekmethode en makkelijk bestellen. Goede prijs en snel geleverd. Post nl had wat meer moeite maar daar kunnen zij niets aan doen. Goed merkproduct gekregen. Kortom super tevreden.

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwisser achter

Heel verhelderend

Snelle levering, nette prijs.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Uitstekende webshop

Snelle levering en goede prijs/kwaliteits verhouding.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers Kia Niro

Snelle duidelijke service

Nadat ik op tragische wijze mijn rubbertje van de achterwisser was verloren, was ik ontroostbaar. Nu had mijn lievelings 206 een vies achterruitje. Na een paar bijna doodervaringen ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe wisser. Na het invoeren van mijn type auto had ik al snel een nieuwe hippe turbowisser te pakken. Binnen 24 uur lag hij te lonken op mijn deurmat. Direct erop geklikt wat gelukkig zonder moeite ging, hij glee er zo op! Mijn auto was wat angstig door eerdere reparaties maar dit bleek niet nodig te zijn. Binnen een minuut waren wij klaar. Nu rij ik weer vrolijk rond met een streepvrije achteruit. In tijden niet meer zo genoten van rijden in de regen!

• Beschrijf uw aankoop: Achter ruitenwisser

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snelle levering, ruitenwissers paste perfect

Makkelijk de juiste ruitenwissers te vinden. Goede prijs en montage was een makkie

• Beschrijf uw aankoop: Bosch Aerotwin voor Astra

Ik zocht een nieuwe ruitenwisser en vond er een

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Bestelling vlot geleverd. Goede koop.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Keurig geleverd en duidelijke montage uitleg

Gelukkig weer ruitenwissen zonder piepen. Ruitenwissers waten eenvoudig te monteren.

• Beschrijf uw aankoop: Perfect

Snelle verzending, goed verpakt

Prima in orde.

Alles op tijd geleverd

Slecht

De ruitenwisser die ik heb besteld past helemaal niet op mijn auto.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Uitstekende webshop!

Prima communicatie voor de aankoop Goede prijs Prima artikel Snelle levering

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser set Bosch Aerotwin

Prima ruitenwissers

De gezochte ruitenwissers voor een BMW X1 passen goed en werken prima. De levering van de ruitenwissers duurde iets langer. Heb een mailtje gestuurd en binnen 15 minuten had ik al bericht terug. De levering was vertraagd omdat de achterwisser niet voorradig was, die kwam die dag en de volgende dag waren de wissers geleverd.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers BMW X1

Goede leverancier

Duidelijk advies, gemakkelijk bestel proces en snel geleverd.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Moet ze nog monteren dus kan er verder niets over zeggen

• Beschrijf uw aankoop: nieuwe wissers

Prima !!

Snel bezorgd en door de brievenbus !

• Beschrijf uw aankoop: Prima !!

Goed verpakt, snel geleverd

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Slecht

Bestelling op 27-11-2021 geplaatst.tot nu toe niks ontvangen.het is nu 03-12-2021

• Beschrijf uw aankoop: Ruiten wissers

Goede service goed product

Snel besteld, na een paar dagen in huis. Goede prijs kwaliteit verhouding. Heel tevreden

• Beschrijf uw aankoop: Goed

• Beschrijf uw aankoop: Goede keuze

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!