Netjes verpakt en snel geleverd. Bedankt!

• Beschrijf uw aankoop: Makkelijk en snel

zeer goed

goed produkt , goed verpakt , wens uw bedrijf vele klanten . Ik ben tevreden !!!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers van Bosch voor mijn Suzuki Vitara

Goed product van Bosch, ivm kwetsbaarheid degelijk verpakt, makkelijk te vinden (op de site) en te bestellen, vlot geleverd (in mijn geval bij een PostNL locatie.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch achterruitenwisser voor een Mitsubihi Carisma HB

Binnen twee dagen had is ze in huis, terwijl het bij post.nl erg druk was. De ruitenwissers pasten direct op mijn polo, ik ben er blij mee.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Vlotte levering , prettig dat het in de brievenbus kon

Geen verdere info

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

2 set ruitenwissers besteld, een dag later in huis.

• Beschrijf uw aankoop: 2 set ruitenwissers

Alsnog Tevreden,kwaliteit ruitenwissers van Bosch

Onze bestelling buitenom de schuld van nieuwe ruitenwissers.nl laad ontvangen. Kwam door drukte bij PostNL , ruitenwissers.nl heeft daarover op de hoogte gehouden.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

Goed verpakt, supersnel geleverd!

Ruitenwissers nodig? Niet twijfelen, gewoon hier bestellen, je wordt niet teleur gesteld. Sneller dan dit bedrijf is niemand meer leveren, hebben weer een vaste klant erbij.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers Corsa D Bosch Aerotwin

snel de juiste wisser gevonden op de site!

Prima site, die middels kenteken direct de mogelijkheden aangeeft. Ik kwam nogal eens op websites waar je moest graven om een achterruit wisser te vinden.... Verzenden duurde wat lang.

• Beschrijf uw aankoop: Achterruitwisser Kia Niro

Gied

Is goed bevallen voor het eerst online gekocht Op tijd geleverd

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser blad achter

Snel en goed

Een van de eerste slimme bedrijven die nadenkt over klein inpakken: kan makkelijk in een enveloppe voor de brievenbus, dus overbodige doosje plat gemaakt. Top!

• Beschrijf uw aankoop: Auto onderdelen

Ok

Prima!!!

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Goed verpakt, redelijk snel geleverd

Bosch ruitenwissers aangeschaft voor mijn Seat Mii. Deze zijn redelijk snel en prima verpakt afgeleverd.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Goed bedrijf, snelle levering, heb gekregen wat ik bestelde.

• Beschrijf uw aankoop: Topklasse Bosch Ruitenwissers

Slecht

Ze sturen je track en tracé nummer, en vervolgens is het heel niet leverbaar, waardeloos

• Beschrijf uw aankoop: Spuitbus

ruitenwissers

werkt perfect

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers

Snel geleverd en top wissers

Ik ben bekend met dit type ruitenwisser. Gaan lang mee en geven geen wind ruis. De levering was binnen een dag. Top.

• Beschrijf uw aankoop: Snel levering van goede wissers

Scherpe prijzen, duidelijke website, goede verpakking en verzending!

Uitstekende koop ervaring, bedankt!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Helemaal top

Snelle levering, goede kwaliteit ruitenwissers en eenvoudig te monteren wanneer je uitgevogeld hebt welke klemmetje je gebruiken moet.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor en achter Peugeot 308

prima kwaliteit voor prima prijs

Zeer eenvoudige montage. Snelle levering aanrader

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Betrouwbaar, snelle afhandeling en service

Alleen jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn !

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snelle levering en duidelijke omschrijving

Ik heb precies de juiste producten ontvangen en ik ben helemaal niet thuis in auto’s. Duidelijke omschrijving die klopt en binnen 24 uur was het al geleverd!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers BMW

Degelijk product

Voldoet aan alle verwachtingen tegen een scherpe prijs

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

prima alles gaat zoals je mag verwachten

prima de volgende dag al in huis

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwisser

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!