Originele Bosch ruitenwisser, snelle levering

De ruitenwisser was bij mijn garage niet op voorraad, hier wel voor een veel lagere prijs. Installatie was heel eenvoudig. Ik verwissel mijn ruitenwissers voortaan zelf!

• Beschrijf uw aankoop: Achterruitenwisser Nissan Qashqai II

Goed en tevreden

Ik heb ruitenwisser besteld en mijn beleving is goed, Snel geleverd, goed kwaliteit prijs, Ik ben tevreden,

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Vlotte levering, kwaliteit lijkt in orde.

Vlotte levering, kwaliteit lijkt in orde.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers camper

Vandaag besteld morgen in huis.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Zeer goed en snel geleverd

Met kenteken gaat het makkelijk en heb je Altijd de juiste! Goed verpakt verstuurd.

Prima geregeld

Ik heb de ruitenwisser hier besteld om te proberen. Na een paar dagen ontvangen in een goede kartonnen doos. Ik had een vraag over mijn bestelling via de mail en de volgende dag al antwoord. Top dus. Een aanrader, tot de volgende x

• Beschrijf uw aankoop: Zeer goed

Makkelijk de juiste keuze te vinden. Snelle levering.

• Beschrijf uw aankoop: Wisserbladen van Bosch voor Tesla Model S

uiterst correct bedrijf

Ik ben erg opgelucht over de service, de kamers werden direct vervangen toen ik door een administratief contact niet de juiste bestelde. Geweldig bedrijf, exemplarisch voor andere online handelaren!

• Beschrijf uw aankoop: 35

Gewoon de juiste ruitenwissers

• Beschrijf uw aankoop: Oude waren versleten.

Keurig volgens belofte geleverd en paste super.

Keurig geleverd en paste prima.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Prima levering, snel Ik zou adviseren om niet de hele tijd beoordelingsverzoeken te sturen. Als het niet goed is, wordt dit vast gezegd. De vele mails wekken bij mij iig "irritatie"

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Prima zoekmachine voor type auto, snelle levering, goede kwaliteit

zie boven

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snelle en nette levering.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser voor Peugeot 108Leusden

Snelle levering en prettig geprijsd!

Dit jaar voor de tweede keer voor onze auto's ruitenwissers besteld. Ze worden snel geleverd en voor een veel lagere prijs dan elders.

top service

goede bestel site en snelle correcte levering.

• Beschrijf uw aankoop: zeer goed product

goede wissers, goede prijs en snel bezorgd

Uitstekende ruitenwissers, ik bestel ze al jaren. Waren niet te vinden op mijn kenteken, maar wel bij het merk. Prijs hetzelfde als vorig jaar. En volgende dag bezorgd. Super dus.

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers

Uitstekende service. Na mijn vraag om snel te leveren werd de volgende dag geleverd

Super snelle service

Ik zal dit bedrijf zeker aanraden.

Super snelle levering

Super snelle levering

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Snelle levering perfect, in orde. Bestel hier volgende keer weer.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

snel geleverd voor een goede prijs

helemaal goed een 10!

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers vw polo

super!!

kwaliteit en prijselijk, zeer goede comminucatie!

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers slk r170 1998

Uitstekende service

Binnen 48 uur in huis . Kwaliteit ruitenwissers van Bosch voor een zeer gunstige prijs . Per set voor 35 euro , terwijl in de bouwmarkt bijna 100 euro voor moet geven .

• Beschrijf uw aankoop: Set ruitenwissers voor golf 5

Makkelijk de juiste ruitenwisser zoeken die bij jouw auto past

Het pakketje is netjes door de post bezorgd. Het past dus op de auto. En werkt. Dit was de bedoeling

• Beschrijf uw aankoop: Het is de goeie en past

Prima prijs, snelle levering

Prima prijs, snelle levering voor de ruitenwissers van een Tesla Model 3

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor Tesla M3

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!