Snel geleverd en snel gemonteerd (en ik heb 2 linkerhanden)

Goed geregeld!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor VW Polo

eindelijk gevonden !

Op zoek naar achterruit wisser voor Maserati Levante. Bij dealer alleen als set te koop. Dit model past prima en is gewoon een Bosch. Kwaliteit zal wel kloppen. Beetje vertraging van tante pos maar hee het is weer opgelost en allemaal zonder verzendkosten TOP !. En hier gewoon achterruiten wisser op voorraad. Bij vele anderen alleen de voorruiten wissers.

• Beschrijf uw aankoop: Maserati Levante achterruitwisser

• Beschrijf uw aankoop: Snel en goed

Volgens gegevens prima

Liep volgens afspraak prima ruiten wissers ook volgens de foto en gegevensp

• Beschrijf uw aankoop: Goed

super goede en snelle levering

Je krijgt altijd wat je besteld hebt. Goed verpakt. Goede prijs.

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers

Prima kwaliteit

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snel de juiste ruitenwissers geleverd!

Via de kentekentool op de site snel de juiste ruitenwissers gevonden die direct de volgende dag geleverd werden. Voor een nette prijs rondom weer nieuwe (officiële) Bosch ruitenwissers. Ik ben dik tevreden.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch aerotwin + Bosch ruitenwisser achter.

Snelle levering, goede prijs kwaliteitverhouding.

Bestellen ging soepel. Levering was snel. Goed verpakt product. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Duidelijke site, snelle levering

Ik was op zoek naar ruitenwissers voor de Mazda 2. Hoewel dat niet zo moeilijk moet zijn, vond ik andere sites er onduidelijk in welke opties ik nu had. Bij nieuweruitenwissers.nl kreeg ik een duidelijk antwoord!

• Beschrijf uw aankoop: Bosch airotwin ruitenwissers voor

Prima prijs

Originele Bosch ruitenwisserbladen besteld voor mijn Ford Mondeo. Scherpe prijs en snel geleverd. Gewoon top!

• Beschrijf uw aankoop: Bosch wisserbladenset Ford Mondeo 2010

Veel vertraging in de verzending

Maandag besteld en daarna dagelijks tot zaterdag berichten dat er vertraging is in de bezorging

Excellent!

Reasonably priced and super fast efficient delivery. Highly recommended.

eenvoudige aankoop

Ik had nieuwe ruiterwissers voor de auto nodig en ben keurig geholpen door nieuweruitenwissers.nl. Alles de volgende dag in huis, netjes verpakt en verstuurd.

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers

Snel en goed

Snel gevonden

• Beschrijf uw aankoop: Ging snel

Website een voorbeeld voor anderen

Snel het gezochte item gevonden. Levering snel maar ook duidelijke informatie wanneer er geleverd wkrdt

Prima website en levering

Makkelijk zoeken op de website en levering ging ook goed.

• Beschrijf uw aankoop: Aankoop ruitenwisser

Snelle levering en goede kwaliteits artikelen

Snel geleverd en redelijke prijzen , kwaliteit van de artikelen is heel goed Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser rubbers gekocht.

Snel de juiste wissers goed verpakt geleverd

Binnen no time had ik mijn pakketje binnen met precies de juiste onderdelen.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor een golf 7 en een toyota scarlet

Goed en klopt precies zoals gemeld wordt.

zeer goed

snelle levering van de ruitenwissers,tevens goed uitleg over het plaatsen. 10op10!!

• Beschrijf uw aankoop: zeer goed

Goede ruitenwissers

Ruitenwissers waren goed op te zoeken op de website, auto type en alles op een rij

• Beschrijf uw aankoop: Goed en netjes

hartstikke goed

makkelijke website, snel besteld, snel geleverd, goed verpakt, goeie ruitenwissers. Ben ook blij dat ik het niet bij zo'n megalomane website als bol hoef te bestellen.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

Super kwaliteit voor weinig geld

Super snel geleverd. Verpakking was prima en zonder beschadigingen. Bosch ruiten wissers voor super prijs

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

prima service, zeer aan te bevelen!

Keurige en duidelijke web-site. Prima e-mail contact. Zeer snelle levering en ook nog gratis verzonden. Heel tevreden.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Gisteren besteld, vandaag in huis. Super !!!

De goede en juiste ruitenwissers, vandaag aangekomen, vandaag gemonteerd. Super handig ook, de video's op de site. Super organisatie, zeker aan te bevelen !!!

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!