snel,goed en redelijk geprijst

denk aan de prijzen niet te hoog gaan.. liever de prijs iets molaag en dan veel verkopen

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers

Uitstekende uitleg.

Na twijfelachtig het zelf proberen toch maar contact gezocht om uitleg te vragen. Na bericht over een filmpje alles gelukt. Fijn contact

• Beschrijf uw aankoop: Prima. Achteraf zoals beschreven.

zeer correct bedrijf.

mijn ruitenwissers waren gescheurd door bevriezing. En omdat ik niet zo een gangbare auto heb, was het vrij moeilijk om op kort termijn nieuwe aan te schaffen ( vele gezien maar niet de juiste maat) Bij NIEUWE RUITENWISSERS ruime keus en op voorraad. zeer snelle levering. Bedankt nu weer veilig op weg.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Besteld, betaald en goed afgeleverd

• Beschrijf uw aankoop: Ruitewissers voor VW Polo

Prima service, vlot verstuurd

Vlotte service en goed gecommuniceerd. Het product was goed verpakt en werkt uitstekend.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Snelle levering, goede prijs!

Via jullie goede site, makkelijk te zien wat ik nodig had. Zeer tevreden met mijn nieuwe achter-ruitenwisser. en bedankt voor de snelle levering. Een volgende keer bestel ik weer bij jullie ;-)

• Beschrijf uw aankoop: achter-ruitenwisser

Top geregeld

• Beschrijf uw aankoop: 2 ruitenwissers voor 2 auto's

Snelle levering en goed product

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voorruit

Snelle levering, producten naar behoren

De ruitenwissers konden uiteindelijk een dag eerder geleverd worden dus helemaal top. Producten zelf ook gewoon goed

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers Aerotwin

Super makkelijk op type auto te kiezen

Makkelijk en snel gekevert

• Beschrijf uw aankoop: Zekerheid van passende ruitenwissers

Goede prijs en geen verzendkosten.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snsl geleverd, maar niet de goede!

Ik had ruitenwissers besteld voor een VW T5 uit 2012. Heel snel geleverd, maar kreeg één goede en één foute ruitenwisser geleverd (eentje te kort, was voor T4). Helaas alle verpakkingen al verscheurd, dus kon niet meer retour). Is een raar gezicht en passagierskant wordt niet volledig gewist nu.

• Beschrijf uw aankoop: Snel maar helaas fout

Zoals bestellen als levering verliep prima.

• Beschrijf uw aankoop: Handschoenen

Voldoende ervaring

Bestelling en levering goed, jammer dat er zo vaak gevraagd wordt om een review te schrijven.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Makkelijk de ruitenwisser vinden voor de auto!

• Beschrijf uw aankoop: Uitstekend!

Nieuwe ruitenwissers snel geleverd

Zoals omschreven

• Beschrijf uw aankoop: Goed

Perfect !

Ruitenwissers, zoals ruitenwissers bedoeld zijn ! Snelle levering, een aanrader.

• Beschrijf uw aankoop: Flatblades, Bosch

Goede prijs, snelle levering

Nieuwe ruitenwissers gekocht, prijs zeer goed. Snelle levering

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snel, simpel en normale prijs

Gewoon goed

• Beschrijf uw aankoop: Snel simpel en goed

Niks op aan te merken, goed geregeld

Nvt

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisserbladen

Voldoet aan mijn verwachting

• Beschrijf uw aankoop: Achter Ruitenwisser

snel en duidelijk

aankoop ging heel smooth, verzending ook. aanrader.

• Beschrijf uw aankoop: -

Goede service, gemakkelijk de ruitenwissers te vinden, wel even goed op het bouwjaar van de auto letten en snel verzonden.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voorruit Kia Picanto 2017

Snel en goed

Snelle levering, goeie prijs

Idem

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!