Belofte waargemaakt

De bestelling werd snel geleverd en bevatte exact het juiste. Goed verpakt (zonder onnodige verspilling van verpakkingsmaterialen) Dank kaartje erbij voor de aankoop.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch Ruitenwissers

Geweldig, snelle correcte levering

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Duidelijke website veel keus, snelle levering. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe ruitenwissers.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers van Bosch

Vlotte omruil en duidelijke info

Vlotte omruil bij foutieve aankoop

prima geregeld

snel bezorgd via KPN, prima

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Gewoon heel eenvoudig. Zoeken bestellen en ontvangen..

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snel en prima werkende ruitenwissers

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, klik en t zit erop!

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Prima kwaliteit en goede service.

Reeds voor de zoveelste keer hier wissers besteld. A. Goede kwaliteit B. Goede service C. Snelle levering

Uitstekende ruitenwisser voor mijn Subaru XV

Makkelijk te vinden en te bestellen op de website en ook nog eens snel geleverd!

• Beschrijf uw aankoop: Heel gemakkelijk

snelle en adequate actie na klacht rondom levering

Ik had een verkeerde track en trace gekregen, pakket was na 5 dagen nog niet gearriveerd bij postnl. Ik heb een bericht gestuurd naar nieuweruitenwissers.nl. binnen een uur kreeg ik een mail terug, kreeg een nieuwe track en trace, waarbij meteen werd gezegd dat het alsnog niet verzonden bleek te zijn, ze gingen er achter aan, ik zou daar nog over horen. Ook daar kreeg ik snel bericht op, waarna het meteen verzonden is. Daarna ging bezorging heel snel. Hetgeen waar het fout ging, vind ik wel eigenlijk heel sloom. Het pakket was wel aangemeld bij postnl, maar niet ingepakt. Heel apart. Maar service en termijn waarin ze hebben actie ondernomen was prima. Vriendelijke groet

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Snelle levering, goede prijs.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Duidelijke site, geen verborgen kosten op het einde voor het afrekenen zoals bij sommige concurrenten. Daarbij een snelle levering.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Zeer goede wissers en eenvoudige montage ben tevreden

• Beschrijf uw aankoop: Voor wissers voor Nissan micra vanaf 2017

Super service

Ze geven gelijk goed advies. Het lukte mij niet om te bestellen. Ze geven direct aan wat je moet doen. De ruitenwissers zaten heel goed verpakt. Het was ook precies wat ik nodig had. Kon niet beter. Prijs heel goed.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

Gewoon goed zoals het hoord

Gewoon goed zoals het hoord

Zeer snelle levering

Ondanks Covid 19 zeer snelle levering

Ondanks Covid 19 zeer snelle levering. Veel goedkoper als bij de Suzuki dealer. Fijne ruitenwissers en werken zeer goed. Makkelijke montage. Ze gemonteerd.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch Aerotwin ruitenwissers Suzuki Vitara

De ruitewissers waren er de volgende dag en werken uitstekend!

Netjes op tijd geleverd

Goed verlopen volgens afspraak

Geen aanmerkingen, alles vlg afspraak

• Beschrijf uw aankoop: Uitstekende keus deze Bosch wissers voor mijn Volvo V70

perfect bedrijf

Na aanvankelijk een niet passende achterwisser te hebben ontvangen heeft nieuweruitenwissers.nl er alles aan gedaan om uit te zoeken waar de oorzaak lag. Deze was terug te voeren op hetn productielandvvan de auto. In mijn geval JAPAN. dit komt niet zo vaak voor. Het probleem kon ik gelukkig zelf oplossen met het omzetten van de rubber. nieuweruitenwissers.nl heeft me dit gecompenseerd. leverancier heeft de zoekfunctie op zijn site aaqngepast. Jammer is dat voor dit soort situaties geen telefoonnummer beschikbaar is. Eeen snelle communicatievorm kan vaak onnodige ergernis voorkomen.

• Beschrijf uw aankoop: bosch aerotwin

Goede kwaliteit ruitenwisser

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser Bosch

Snelle levering originele Bosch onderdelen Goede prijs/kwaliteits verhouding

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

Zoals aangeprezen en verwacht

Uitstekende kwaliteit en service.

• Beschrijf uw aankoop: Flashlube geeft de noodzakelijke smerig aan je dieselpomp, nadat de overheid beslist heeft dat diesel geen zwavel (smeer eigenschappen meer mag bevatten.

Goed dat ze ee herinnering sturen na 12 maanden. Dan weet je precies weer wat je gekocht had.

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!