Uitstekende ruitenwisserbladen en snelle levering.

Gemakkelijk op te zoeken welke wisserbladen nodig zijn. Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisserbladen.

Supersnelle en correcte levering met een goede prijs

Ik ben zeer tevreden met de geleverde ruitenwissers. Prima kwaliteit, snelle levering en een correcte prijs.

Duidelijke website

Op kenteken gezocht en het juiste product werd getoond, keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling, track and trace code ontvangen, en bezorgd binnen enkele dagen.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Snel geleverd en eenvoudig zelf te monteren

• Beschrijf uw aankoop: Nieuwe ruitenwissers

Goede producten en snelle levering.

Eenvoudig besteld en snelle levering.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

website duidelijk en met beste prijzen

• Beschrijf uw aankoop: perfect

fantastisch

vlugge afwerking en super service

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwassers

Correcte en snelle levering

Wissers perfect

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Bestellen eenvoudig. Klantenservice reageert direct op vragen en denkt mee. Snelle levering...kwaliteit! Kortom: de volgende keer kom ik weer bij hen. Geen verzendkosten.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwisserset flatblade voor Hyundai

Ik zocht ruitenwissers, verwachte hier ruitenwissers te vinden, heb ruitenwissers gevonden. Top!

• Beschrijf uw aankoop: Bosch Aerotwin

Op tijd geleverd en goed.

• Beschrijf uw aankoop: Heel goed

Super snel geleverd en past perfect!

Super snel geleverd en past perfect.

Goede en snel!

Goed en snel

Prima, snel geleverd

Goed passende ruitenwissers tegen redelijke prijs.

Goed en probleemloos

Keurig verzorgd op tijd jen goed geïnformeerd.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Uitmuntende service en erg meedenkend

Na mijn positieve eerdere ervaring heb ik voor de 2e keer om advies gevraagd en werd uitstekend en snel te woord gestaan. Mijn eigen idee voor een bepaald type ruitenwisser werd verbeterd door advies voor een andere beter passende ruitenwisser. Dit alles voor een Porsche uit 1980, niet een alledaagse auto dus. De ruitenwissers passen perfect, ook de achterwisser welke moeilijk is om aan te komen voor dit type auto. Volgende keer zal ik weer bij nieuweruitenwissers.nl bestellen.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers Porsche 928

Snel en goede prijs/kwaliteit verhouding

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers nog moeilijk te verkrijgen voor oud model

Prima ruitenwisser

Veel keus maar prima omschreven welke ik nodig had en snel geleverd.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser Toyota Yaris

prima wissers

snel en goed

snel en goed

• Beschrijf uw aankoop: ruitenwissers Tesla

betrouwbaar, vlotte levering, prima kwaliteit ruitenwissers

voor de 2e keer nieuwe wissers besteld via Nieuweruitenwissers.nl. dit bedrijf levert wissers van prima kwaliteit en tegen redelijke prijs. een goed werkende website helpt bij het maken van de juiste keuzes.

• Beschrijf uw aankoop: bosch ruitenwissers

Snel levering en scherpe prijzen!

Ik ben een heel tevreden klant mijn volgende ruitenwissers bestel ik zeker opnieuw bij jullie!

Snelle prima levering

Product prima Zeer netjes verpakt Post NL deed er een dagje langer over .

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwisser set voor ford transit 2003

Prijs en levering maken het verschil

Ruiterwissers kan je overal kopen. Maar bij nieuweruitenwissers.nl koop je ze voordelig, een uitstekend merk en levering tot aan de deur. Wat wil een mens nog meer?

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers van merk Bosch

zeer goed !!!!

Dank voor de snelle levering van de Bosch wissers en ........een stuk goedkoper !!!! ( ik ben een echte Hollander )

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisserbladen

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!