Prima prijs/kwaliteit

Besteld via BOL, bezorgd met één dag vertraging, maar verder geen problemen met de bestelling. Doosje had wél een zware reis gehad, met een paar scheuren, maar de ruitenwisser zelf onbeschadigd en past perfect.

• Beschrijf uw aankoop: Wisser voor achterruit Renault Clio

Op tijd en goed

Vroeger bezorgd dan verwacht en product is top.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Snelle levering en prima kwaliteit

Snel geleverd. Ben blij de standaard ruitenwissers van mijn Kia EV te hebben vervangen: geen strepen meer

• Beschrijf uw aankoop: Een verademing

Perfect geen klachten

Na bestelling alles naar wens ontvangen

• Beschrijf uw aankoop: Goed

Het juiste snel geleverd

Moest ,goede, ruitenwissers voor mijn auto hebben. Nooit geweten dat je dan 2 maten nodig had. Maar alles klopten en werken prima zonder geluiden.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Ruitenwissers gemakkelijk te bestellen en passen perfect.

• Beschrijf uw aankoop: Alles prima van bestellen tot levering

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Goed product en actieve en snel reagerende backoffice

Zie hierboven

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor Toyota CHR

goed merk voordelig geprijsd

goed merk voordelig geprijsd, inclusief verzenden

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser Peugot expert

Ronduit goed

Snel geleverd geen problemen

• Beschrijf uw aankoop: Olie

Goede ervaring

Fijn dat de website duidelijk kon maken welk model ruitenwisser past op mijn auto. Alles is heel soepel verlopen.

• Beschrijf uw aankoop: Achterruitenwisser

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Goede kwaliteit goede prijs

Snel geleverd en makkelijk te leveren installeren!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Makkelijk de goede uit te kiezen voor type auto

Snel en makkelijk en met heldere uitleg en YouTube filmpjes

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers voor mijn auto

Bestellen was gemakkelijk. Vlot en op tijd geleverd. De wissers van Bosch voor onze Enyaq zijn ook nog een opluchting tov originele wissers van Skoda.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch Enyaq wisser set

Prima aanschaf van goed product

Prima aanschaf van goed product

Exact wat je hoopt

Duidelijk en snelle levering volgens afspraak. Bonuspunten zouden nog net iets meer duidelijkheid over het passende typenummer zijn, maar dat was met een snelle google zoekopdracht duidelijk te krijgen.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers Passat

Montage is zeer eenvoudig en snel

Prima set

• Beschrijf uw aankoop: Gelijk goede type

Snelle levering + zoals beschreven

Makkelijke selectie op de site. Snelle verzending, gelijk factuur binnen. De bestelde set ruitenwissers was alleen voor de voorruit, maar niet achter. Stond aangegeven, zelf niet goed gekeken.

• Beschrijf uw aankoop: Set ruitenwissers

Super handig te vervangen

Ik heb deze ruitenwissers gekocht en ze zijn vrij snel geleverd en zeer makkelijk te vervangen

Mooie website maar....

Mooie website, Makkelijk te bestellen maar hou het kwaliteit hoog. Verpakking was te klein waarbij ze dan de inhoud eruit halen en karton opvouwen. Komop ik snap dat jullie brievenbuspakketjes willen doen maar kan ook met een ander soort envelop is mijn idee. Ook geen folder erin voor meer uitleg of nieuwe artikelen. Verder goede ruitenwisser. N.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser

Slecht

Maandag 8 juli een mail ontvangen dat de order dezelfde dag nog verzonden zou worden. Niet dus. Order is dinsdag 9 juli pas verzonden. en pas donderdag 11 juli ontvangen. Nieuweruitenwissers.nl is wat duurder dan andere bedrijven en dan mag je toch wel wat service verwachten.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Duidelijkheid wat je precies moet hebben.

In het bos van aanbiedingen gewoon dat vertellen aan je klant wat hij nodig heeft. Duidelijk met foto zo moet dat dat zitten en niet met een keuze van diverse hulpstukjes. Mijn complimenten !!

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

Ze zijn goed en snelle levering

De ruitenwissers Werken heel goed

• Beschrijf uw aankoop: Heel goed

Snelle levering en passend

Na het bestellen zijn de ruitenwissers zeer snel geleverd en zijn passend!

• Beschrijf uw aankoop: Bosch earotwin ruitenwissers

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!