Snel geleved,goede ruitewissers

Goed product

• Beschrijf uw aankoop: Ruitewissers

Prima ervaring gehad.

Prima site, wel wat duurder dan sommige andere, grotere, firma’s maar betrouwbaar en snel. Dat is ook belangrijk.

• Beschrijf uw aankoop: Saab (Bosch) wissers.

prijs is goed

• Beschrijf uw aankoop: Starlet p9

Gewoon goed, zoals het hoort.

Bestellen via kenteken, netjes op tijd bezorgd.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Ruitenwissers voor mijn Ford Focus voor de juiste prijs, snel en goed geleverd.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers Ford Focus

We hadden problemen met het installeren van de ruitenwisserbladen en dachten ze niet pasten. Na extra informatie via een snelle mailwisseling bleek dat dat wel het geval was en is het gelukt.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Goede service en product zoals verwacht/aangeboden

Snel geleverd, correct en stevig verpakt. Precies zoals verwacht.

• Beschrijf uw aankoop: Universele auto onderhoudsboekjes

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser Lexus

Op tijd en maat geleverd

Snel levering

Vissers

• Beschrijf uw aankoop: Goed

Perfect geregeld

Volgende keer met een gerust hart weer!

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers Audi RS6

Uitstekende website en levering.

De website was zeer duidelijk wat de benodigde ruitenwissers waren.

• Beschrijf uw aankoop: Levering van drie ruitenwissers.

Goede en correcte service

Gemakkelijk het artikel gevonden en besteld.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers oldtimer

Tijdige levering en goed product

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser achter

Goede wissers met snelle service

Bezorging goed. Na twee werkdagen had ik deze binnen. Montage ging bij de eerste lastig. Bij het openen van de hendel ging ook het tussenstuk mee. Bij de tweede ging het snel en makkelijk. Goede keuze tegen een schappelijke prijs . Vijf sterren bij levering binnen 24 uur. Goed op de hoogte gehouden qua status

• Beschrijf uw aankoop: Set ruitenwissers voor mazda cx5

Duidelijke informatie op de website en snelle levering. Bij een eerdere bestelling werd een probleem snel en goed opgelost.

• Beschrijf uw aankoop: Set ruitenwissers

Eenvoudig de juiste wissers vinden, simpel bestellen en levering binnen 24 uur. Daarbij zijn de bladen goed verpakt. Geen kans op transportschade.

• Beschrijf uw aankoop: Wissers voor een Golf variant.

Prima afhandeling, snelle verzending, goede leverancier.

Ik had een klacht over een ruitenwisser, direct afgehandeld en meteen een nieuwe verzonden. Geen discussie o.i.d. Zoals het hoort.

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Makkelijk bestellen en duidelijke communicatie. Buiten hun schuld om maakte PostNL er een potje van.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser achter BMW X3 (F25)

Duidelijk om te bestellen en zeer vlotte levering.. Niets op aan te merken

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Makkelijk besteld en snel geleverd (in België).

Makkelijk besteld en snel geleverd (in België). Goede wissers van het merk Bosch.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch Ruitenwissers

Makkelijk snel en duidelijk

Het was vrij makkelijk om via de site een juiste keuze te maken. snelle levering en op de verpakking duidelijke instructie voor de en montage.

• Beschrijf uw aankoop: goed

Lange levertijd

Levering heeft rond de feestdagen veel vertraging. Na 4 dagen mijn product nog niet binnen. Telefonisch contact is niet mogelijk omdat er geen nummer op de website staat. Geen idee waar je pakketje blijft.

Goed, snel en kwaliteit.

Goede kwaliteit en snelle levering.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Alles in goede staat, alleen mis ik een goede beschrijving met de Hulpstukken wat bij wat hoort , nu moest ik van alles uitproberen voordat ik de ruitenwissers goed had aangebracht . Voor de rest alles compleet. Groetjes Johan.

• Beschrijf uw aankoop: Prima

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!