goede website snelle levering

10 met een griffel

• Beschrijf uw aankoop: makkelijk

Snel verzonden en in huis en netjes verpakt en ook in 1x de goede maat ruitenwissers! En Bosch voor een hele scherpe prijs!

• Beschrijf uw aankoop: Super

Ruitenwissers goed verpakt in een aparte kartonnen doos met een plastic luchtkussen voor het stoten. Aantal dagen in bezit en doen hun werk goed en geruisloos. Ook een snelle levering, alhoewel dit voor mij niet belangrijk is. Het gaat om de kwaliteit van het geleverde en die is tot nu toe god.

Snelle service en prima product

Snelle service en prima product

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers voor skoda combi

• Beschrijf uw aankoop: is goed

Fijn dat er voor mijn Amerikaanse auto hier wissers te koop waren. Goede prijs en snel geleverd

• Beschrijf uw aankoop: N.v.t.

Goed advies, snelle en adequate levering!

Voor mijn oldtimer vrachtauto speciale wissers nodig. Wisser+arm bleek niet meer leverbaar. Nieuweruitenwissers.nl dacht mee en kon de juiste losse rubbers leveren. Monteren was een fluitje van een cent met de bijgeleverde duidelijke handleiding.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisser (losse rubbers)

Afspraak = afspraak!

Op zoek gegaan naar de beste ruitenwissers uit de test en op website uitgekomen. Makkelijke site en juiste typenummer snel gevonden. Geleverd binnen 1 dag volgens afspraak bij POST.NL punt. Klasse! Oh ja; concurrerende prijs en géén verzendkosten en verpakt zonder overbodig plastic.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch ruitenwissers

Prima, klantvriendelijk

Ondanks dat eerst de verkeerde ruitenwissers werden geleverd werd dit snel en netjes opgelost. Een foutje kan ons allemaal gebeuren. Ook snelle communicatie wat erg fijn is. Ik zou de volgende keer weer bij hun bestellen.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwisserset

Prima afhandeling, goede communicatie over status pakket.

Zoals gewend

Sinds een aantal jaren heel simpel op merk/type bestellen en ze worden geleverd door Post nl. Ook nog eens voordelig.

• Beschrijf uw aankoop: Voor en achterwissers Bosch

Keer op keer goed

Keer op keer snelle bezorging en keurige afhandeling én goede prijs....... Tot de volgende bestelling 👍

• Beschrijf uw aankoop: Bosch Airotwin

Goed geholpen, communicatie was snel en wel netjes.

• Beschrijf uw aankoop: Wisser

Uitstekende service, snelle verzending, goed product.

Bosch ruitenwissers voor Toyota. Goed verpakt, snel geleverd, geen commentaar.

• Beschrijf uw aankoop: Goed

Behulpzaam

• Beschrijf uw aankoop: Prima

Zoals het hoort.

Snel geleverd, zeer goed product.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

makkelijk te vinden

Via je kenteken snel de juiste ruintenwisserbladen gevonden. Snelle levering

• Beschrijf uw aankoop: gemakkelijk

Ruitenwissers makkelijk te vinden via Kenteken

Goede en snelle levering zoals het hoort. Via kenteken snel de juiste wissers.

• Beschrijf uw aankoop: Bosch aerotwin voor Smart 453 Forfour

Makkelijk besteld, snel geleverd voor een prima prijs!

Alles gaat gewoon zoals het hoort

• Beschrijf uw aankoop: Set wissers voor mijn Opel Insignia

Makkelijk besteld, snel ontvangen, prima product.

• Beschrijf uw aankoop: Ruitenwissers

Slordig

Wisser passen niet op mijn type camper terwijl dit wel vermeld staat Adviseer om ze van de site te halen

Top geregeld!

Prima ruitenwisser, goede prijs en snel geleverd! De volgende bestel ik weer hier!

Dacht eerst dat ik de verkeerde ruitenwissers had besteld, maar met een goed advies van het bedrijf werd het probleem efficiënt opgelost. Zeer tevreden over het geleverde product en de gang van zaken.

Duidelijk te vinden qat je nodig hebt via de kenteken zoek functie, duidelijk omschreven snel besteld. En vlot geleverd, geen klachten

Top bedrijf

Makkelijk te bestellen Snelle verzending

Dynselakker 6

8331XL Steenwijk

Over nieuweruitenwissers.nl

Bosch Aerotwin ruitenwissers voor uw auto koopt u eenvoudig online in onze gespecialiseerde webwinkel. Naast ruitenwissers voor de voorruit kunt u hier ook de bijbehorende Bosch achterwissers, ruitenwisserbladen en ruitenwisserrubbers bestellen. Alles met gratis verzending! Bovendien ontvangt u bij aankoop van elke tweede ruitenwisser € 5,- korting op uw gehele bestelling. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een achterruitwisser erbij bestellen! Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment olie, koelvloeistof, ruitenvloeistof, autopoets producten en vele andere auto onderdelen! Kijk gerust rond in onze webshop!