Pluspunten

Prima,supersnel geleverd

Zou het niet weten

Pluspunten

duidelijke website, makkelijk bestel en betaalproces, product bezorgt op afgesproken datum

nvt

Pluspunten

Duidelijke website, duidelijke leaflets, snelle levering!

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Na plaatsing order werd ik een dag later gebeld met de mededeling dat artikel niet meer voorradig is reden bedrijf failliet . Zorg dan dat dit niet meer zichtbaar is in uw arsotiment

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs

De communicatie over de aflevering was inconsistent en daarmee verwarrend

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Pluspunten

Goede omschrijving van de producten, snelle levering, prima service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

pas weer woca-olie besteld,nergens goedkoper!!!en prima service,bij enventuele problemen levering dadelijk een oplossing klaar!top!

Pluspunten

Snel, duidelijk en komen de afspraken na

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

wij hebben het pakket nog steeds niet ontvangen !!!!!!!

Pluspunten

Na contact met Allesvoorparket.nl omwille van een foutief geleverd product, heeft Allesvoorparket.nl onmiddellijk het juiste product verzonden (op hun kosten) zodat ik dit de dag nadien al in huis had. Omwille van de hoge retourkosten in verhouding tot de kostprijs van het product, mocht ik iemand anders blij maken met het foutief geleverde product. Prima service dus.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, correcte en snelle communicatie. Snelle verzending van bestelde producten.

Pluspunten

Pluspunten

heel snel geleverd

waarom krijg ik geen factuur om naar de bank te brengen om mijn verbouwings krediet op te nemen

Pluspunten

snelle afhandeling order

Pluspunten

klantvriendelijk, deskundige advisering, snelle levering, goede kwaliteit producten

Pluspunten

Prima assortiment, snelle levering.

Ringbaan-Zuid 376

5022GA Tilburg

013-2070001

Over Allesvoorparket.nl

Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.