3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Smel en netjes

Pluspunten

kosteloos verstuurd, snelle service, foute zending snel gecorrigeerd,

goed letten op de gevraagde kleur

Pluspunten

Correcte levering

Pluspunten

Snelle en adequate levering en afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij deze bestelling probleem met levering "Post NL" adres onbekend, aanbiedpoging mislukt.Dit op woensdag Vandaag komt dezelfde besteller als de week voordien ( inkt 123) en geen probleem, vriendelijke persoon en het adres was wel bekend.

Best eens met Post NL overleggen hoe zo iets mggelijk is. De ene dag is het adres onbekend en de dag nadien geen enkel probleem, volgens mij ligt de oorzaak bij de besteller

Pluspunten

Prima site en dito levering!

Pluspunten

Top bedrijf, problemen worden direct opgelost, doe zeker zo voort ;-)

Pluspunten

T.t.v. mijn bestelling stelde u dat aflevering Zaterdag zou plaats vinden. Dit zou wel zeer vlot zijn. En inderdaad, Zaterdag had ik het pakket in huis. Contact, gehele gang van zaken gewoon correct.

Kan gewoon niet beter, daarom geen tips of commentaar.

Pluspunten

Order goed en snel uitgevoerd. Dat is alles wat je wilt, dus prima.

Pluspunten

Alles klopte

Weet niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De website was erg handig

na even een misverstand over de legerplaats Was alles vlot opgelost met een telefoontje. Hartelijk dank.

Pluspunten

Aantrekkelijke prijs van het product en zeer snelle levering ! Dit was onze eerste bestelling bij allesvoorparket.nl Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Exceptional service! Quick delivery.

Pluspunten

snelle levering van het product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling doen ging goed Betaling makkelijk

Jammer dat de zending niet de volgende dag is afgeleverd maar de dag erna terwijl er stond voor 17.00 besteld volgende dag in huis

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De zending bevatte een verkeerde levering en is na een telefoontje mijnerzijds alsnog correct geleverd.

Controle juistheid levering voor verzending

Ringbaan-Zuid 376

5022GA Tilburg

013-2070001

Over Allesvoorparket.nl

Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.