Pluspunten

Stipt, duidelijk en gemakkelijk. En toch wel een pluspunt dat er geen verzendingskosten worden aangerekend voor een levering in België. Zeer positief

Niks op aan te merken

Pluspunten

Goed telefonisch advies, ruim assortiment en snel geleverd

Pluspunten

Goede feedback tijdens levering

Pluspunten

Accuraat, vlot. Compleet.

Nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid van levering

Betere controle voor verzending. Ik kreeg de eerste keer niet geleverd wat ik besteld had. Schoonmaakmiddel voor houten vloer in plaats van voor harde stenen vloer van Bona. Opnieuw besteld en toen wel de juiste gekregen. Kon gelukkig de andere ook wel gebruiken maar het was niet wat ik besteld had.

Pluspunten

wij hebben gekregen wat wij besteld hebben, op de voorziene leverings-tijd, dus zie ik niet in wat wij moeten aangeven als negatieve punt

doen zoals jullie bezig zijn.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Efficacité rapidité

Suggestions

Parfait

Pluspunten

GOEDE PRIJS EN ZEER SNELLE LEVERING

GEEN

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering. Van te voren mail wanneer bezorgd wordt met track en trace.

Pluspunten

Snelle levering bedankt.

Ik word er niet goed van dat je voor alles wat ik bestel een beoordeling In moet vullen .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gebeld voor een vraag, prima te woord gestaan. Product was direct na bestelling al verstuurd en volgende dag in huis.

Pluspunten

Prima, snel en oke

Pluspunten

Duidelijke website, correcte en snelle service. Goede communicatie.

Ik had een latere leveringsdatum gevraagd dan bij de bestelling werd voorgesteld. Daar werd, ondanks het feit dat ik de gevraagde datum wel kon registreren, echter geen rekening mee gehouden.

Pluspunten

Betrokkenheid Goede informatieverstrekking

Pluspunten

Pakketje correct en tijdig (en supersnel) geleverd. Kortom fantastische service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In eerste instantie niet tevreden. Na telefonisch overleg met een uitermate vriendelijke mevrouw is alles alsnog geregeld. Prima service!!!

Bied geen zaken aan die niet voorradig of niet leverbaar zijn

Pluspunten

Supersnelle service en supervriendelijke medewerkers

Pluspunten

Netjes en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

Toevoeging bij huisnummer viel weg op de bestelling

Pluspunten

Snel, vriendelijk

Ringbaan-Zuid 376

5022GA Tilburg

013-2070001

Over Allesvoorparket.nl

Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.