Pluspunten
Verbeterpuntengelijk aan te kunnen geven of het pakketje eventueel bij de buren afgeleverd mag worden. om een hoop gebel en geregel te voorkomen.
Pluspunten
Snel verzonden!
Pluspunten
Svelle levering
Product niet op voorraad, terwijl op website stond dat dit wel het geval was. Graag correcte info op moment van bestellen. Bezorginformatie goed gespecificeerd (duidelijke bezorgtijden), maar verzending email was erg laat : op de ochtend van de bezorging.
Pluspunten
Snelle service, maar we hebben het nog niet gebruikt. Misschien komende week
Tot op heden nog niets uitgeleverd. Geen idee wanneer het komt
Pluspunten
Snelle levering en lage prijs
geen
Pluspunten
Contact opgenomen over niet op voorraad zijn van product. Daardoor wist ik weer waar ik aan toe was.
VerbeterpuntenVooraf was niet duidelijk in de webshop dat het product niet op voorraad was. Dit vooraf of direct na de bestelling communiceren was nog beter geweest. Nu was ik een aantal dagen in onzekerheid over de afhandeling van mijn bestelling.
het bestelde vooraf betaald, bleek niet meer leverbaar. in verhouding duurder alternatief gekocht, krijg nog geld terug. tot op heden niet ontvangen.geen artikelen aanbieden die niet leverbaar zijn.
Pluspunten
Overzichtelijkheid website Assortiment Ontbreken verzendkosten Track & trace
Ringbaan-Zuid 376
5022GA Tilburg
Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.