Pluspunten
Beschrijf de punten snelle levering betrouwbaar. Duiudelijke site. En dit keer geen verzendkosten erg positief
VerbeterpuntenSite zou iets makkelijke kunnen werken qua bestellen. Linkje misschien voor verder met boodschappen doen. Nu moest ik moeilijke terug. Als je al andere items hebt besteld
Pluspunten
ruim assortiment, snelle levering
Verbeterpuntenik vind de website lastig. Wanner ik een product selecteer en terug wil naar de totaallijst lukt dat niet of moeilijk
Pluspunten
directe persoonlijke hulp gericht waardoor grote klanttevredenheid
Verbeterpuntennee
jammer dat er geen nederlandse beschrijving bijzit
Pluspunten
Communicatie snelheid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Beschrijf de positieveNiet punten van dit bedrijf.nog niet te beoordelen,omdat het product nog niet geleverd is.
VerbeterpuntenDit formulier (zeker de herinnering) versturen nadat het product geleverd is.
Pluspunten
Snelheid van levering
Pluspunten
Goede ervaring ( was de eerste keer)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prima website
Verbeterpuntenwees eerlijk(er) over levertijden
Pluspunten
snel en betrouwbaar.
neen
Pluspunten
SNELLE LEVERING EN GOEDE PRODUCTEN
Pluspunten
Zeer deskundige informatie
Pluspunten
Goede voorlichting, snelle levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Super snelle bezorging, goed verzorgd
Plinten beter verpakken, nu veel te veel kans op schade.
Pluspunten
snele levering
VerbeterpuntenLever dan wel het goede artikel
Pluspunten
Eenvoudig online bestellen & volgende dag producten in huis
VerbeterpuntenNee
geen punten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
een prima bedrijf met een hele goede web winkel waar je snel vindt wat je zoekt en simpel kunt bestellen
Verbeterpuntenweet ik niet
Ringbaan-Zuid 376
5022GA Tilburg
Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.