Heel goed!

Ik had een bestelfour gemaakt: ipv 1 liter had ik 0,1l besteld. Toen ik daar een mail over stuurde hebben ze alsnog een liter gestuurd. Zonder extra verzendkosten. Top!

Uitstekend product

Snelle levering, goede communicatie, uitstekend product.

Gemakkelijk bestellen en snel bezorgd!

Snel geleverd, verzorgd pakket. Alles in orde!

Prima service!

Had een voordeelpakket besteld met reinigers. Bij aankomst pakket was het pakket blijkbaar tijdens vervoer beschadigd waardoor 1 fles vrijwel leeg was gelekt. Meteen contact opgenomen en de medewerker zou een nieuwe fles opsturen. Deze ook zoals toegezegd ook de dag erna ontvangen.

snelle en goede levering

snelle en goede levering en juiste product geleverd

Keurig nette verzorgde bestelling.

Royaal voor verzending werd ik zelfs gebeld, wat mij het beste uitkwam qua leveringsdag. Dat vindt ik netjes.

Aanrader.

Snel en goed.

Prima producten.

Linotyn aangeschaft. Het was er vrij snel en goed verpakt.

Altijd goed!!!!!

Mijn ervaring is altijd goed en zo hoort het ook.

De bezorging was prima

een snelle en correcte uitvoering van de bestelling

goede ervaring

Website werkt niet met Chrome als browser

Ik had problemen met de website. Gebeld, de jongen die ik aan de telefoon kreeg wist nergens wat van. Uiteindelijk bleek dat de website die dag niet werkte onder Chrome maar wel onder Edge. Toen ik dat eenmaal had ontdekt verliep alles prima verder.

Snelle service, aardig personeel

Bij Allesvoorparket.nl heb ik Osmo producten gekocht. Ik dacht eerst dat ik een account had, maar naar een telefoontje bleek van niet. De man aan de telefoon was heel behulpzaam en vriendelijk. Gauw een account aangemaakt en besteld. Alles was snel binnen.

Ruime keuze, redelijke prijzen en snelle levering

Ofwel een bedrijf dat doet wat het beoofd en is aan te bevelen

Supersnel geleverd

Het product werd supersnel geleverd zodat ik na het schoonmaken van het beschadigde gebied , vervolgens de putten in mijn houten vloer heb kunnen fixen. Goed product en gemakkelijk aan te brengen.

goed geregeld en snel in huis

goed geregeld en snel in huis

Vlotte levering

Gisteren besteld , vandaag ontvangen.

Snelle belevering

Snelle belevering

Snelle levering....van het juiste product.

Er is een prima site, snel kunnen bestellen en op tijd gekregen. Helemaal prima.

Snel

Voor de eerste keer een bestelling gedaan. Snelle levering en precies het product wat ik zocht.

Meteen de dag na de bestelling bezorgd.

Super snelle en perfecte levering!

Perfect.

Vlotte levering.

Eenmaal het ”Belgisch” adres ingevoerd liep alles vlot en snel.

Prettig bedrijf om zaken mee te doen

Overzichtje website maakt het makkelijk een keuze te maken.

Uitmuntende service en scherpe prijzen

Ik ontving een product dat niet 100% in orde was. Na 1 telefoontje en zonder enige discussie kreeg ik direct en kostenloos een nieuw product opgestuurd. Perfecte service!

Ringbaan-Zuid 376

5022GA Tilburg

013-2070001

Over Allesvoorparket.nl

Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.