Kwamen afspraken na.

Soms beetje moeilijk om iets te vinden op de website, maar een anders geformuleerde zoekopdracht werkt dan goed. Daarna vlotte, goed verpakte levering van de bestelde producten.

Product deed aan alle verwachtingen

We hadden zwarte vlekken op de houten vloer. Dankzij de neutralizer zijn ze nu helemaal verdwenen. Kortom: top product!

Pakket besteld en keurig geleverd in korte tijd

Super snel geleverd, Verkeerde artikel geleverd. Super snel en klantvriendelijk opgelost. In een woord super!!!!!!

Vlotte correcte en vlugge afhandeling.

Snelle levering en prima service

Het bestelde product werd al de volgende dag bezorgd. De klantenservice en het retourenbeleid zijn uitstekend te noemen

Heel fijn geholpen

Al mijn vragen m.b.t. onze nieuwe vloer en hoe ik deze het beste kan onderhouden werden vakkundig door een zeer aardige medewerker beantwoord. Daarnaast werden de artikelen super snel geleverd. Top!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Mooi materiaal en snel geleverd

Ik heb onderzet viltjes voor stoelen en bank gekocht. Het materiaal werd snel geleverd en kon makkelijk worden onder de stoelen worden aangebracht. Het ziet er prachtig uit.

Zeer goede ervaring

Goede ervaring met deze site Snelle levering

Superpad zorgt voor prachtig resultaat

Opbrengen van olie met pad na reinigen gaat heel mooi. Nawrijven met doek zorgt voor prachtig eindresultaat.

geweldige

beste doe zo voort heb twee maal op 1 week besteld en op tijd ontvangen zelfs tijd stip was correct geen klagen over deze allesvoorparket.nl

Goed advies, ruim aanbod en betaalbaar

Op mijn vragen kreeg ik een goed advies en het productaanbod is groot. Snelle levering en betaalbaar. Aanbevolen!

Fantastische kwaliteit

Wij hebben de afwerklatten van ons 27 jr jonge laminaat (uit zweden) vervangen met de prachtige massief beukenhouten strips van allesvoorparket. Prima prijs en netjes afgeleverd! Een aanrader dus!

Makkelijk bestellen, en snelle levering. Prima service.

Snelle reactie op bestelling en snelle levering. Goede communicatie

Nette en verzorgde levering

Keurig ingepakt en netjes afgeleverd. Top

snel geleverd , en goede kwaliteit

De bestelling was snel binnen. De foto's en kleuren van de rozetten duidelijk en gelijk aan de levering. Wij zijn dik tevreden

Super levering

Bestelling, levering, gewoon super

Super snel geleverd

Binnen 24 uur is artikel geleverd, dus supersnel

Snelle levering, goede prijs.

Makkelijke site, Goede service , snel geleverd

SNELLE LEVERING

PRIMA AFGELEVERD EN SNEL

?????

Product makkelijk te vinden en snel bezorgd

Goede beoordeling en vriendelijk antwoord ontvangen

Ringbaan-Zuid 376

5022GA Tilburg

013-2070001

Over Allesvoorparket.nl

Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.