alles perfekt gegaan

alles helemaal naar wens verlopen

Good delivery. Horrible product (Woca Stain Remover)

The delivery was very good but one of the products, the spot remover, turned out to leave white residue on my wood. I tried oiling up and cleaning the spot but the white stain is not being removed. Can someone help me figure out how to remove this white stain from the spot remover? THANK YOU!

Snelle levering, goed verpakt

Oprijd en naar verwachting

Niet veel aan toe te voegen. Makkelijk, duidelijke communicatie en oprijd geleverd. Wat wil je nog meer?

Snelle verzending en goede service

Ik heb een spraymoo van bona besteld welke na 1 week stuk was. Ik heb gelijk een nieuwe gekregen! Hele goede service

Positief, alles in orde!

Juiste product netjes op tijd geleverd.

Snel en goed geleverd.

Gewoon prima. Bestelling conform mijn bestelling uitgevoerd en geleverd.

Verkeerde kleur besteld, ruilen was zo geregeld en volgende dag al nieuwe olie binnen.

Zeer tevreden, snel, ongecompliceerd.

Snel geleverd en gratis verzending.

De ene dag voor 22.00 uur besteld en de volgende dag al bezorgd. Ook keurig emails met de voortgang van de bestelling. Goed verpakt.

Een paar keer heb ik artikelen besteld bij Allesvoorparket.nl. Dit was steeds een goede ervaring.

Mijn ervaring dat het assortiment goed aansluit bij mijn vraag. De geleverde artikelen werden snel en correct geleverd.

Snelle correcte levering

Valt niet veel aan toe te voegen.

correcte en snelle service

Ik was reeds 3 keer geweest bij de winkel die m'n parket gelegd heeft, voorraad uitgeput, maar was besteld aan vertegenwoordiger. Nadat er de bij mijn 4e bezoek nog steeds geen voorraad was, heb ik hier online besteld, en mijn product was na 2 dagen reeds thuis. Geweldige service!

Snel en correct geregeld, binnen één dag in huis!

Zie boven

Snelle levering voor goede prijs

Makkelijk snel en betaalbaar

Snelle levering, vloer enorm opgeknapt

Vlot geleverd. Goed op de hoogte gehouden van verzending. En het belangrijkste is dat de vloer weer echt veel mooier is na schoonmaak- en polish-sessie!

Prima en goede produkten

Vind t fijn om met producten te werken die goed zijn en fijn werken. Niet alleen de vloeibare producten maar ook de doeken enz zijn erg fijn om mee te werken

Snelle levering, goede prijzen, goed advies

Uitgebreide website met veel producten tegen zeer goede prijzen. Enige suggestie voor verbetering is dat er zoveel producten op staan, dat je door de bomen het bos niet helemaal meer ziet. Aan de telefoon word je goed te woord gestaan en krijg je prima advies. Het kan geen kwaad iets meer uitleg op de website te plaatsen, en misschien betere mogelijkheden voor productfiltering. Levering was snel, alles goed verpakt.

Correct en snel

Duidelijke website en snelle verwerking en ontvangst van mijn bestelling.

goede service

pakket snel ontvangen , er ontbrak iets van de bestelling , over gebeld en gelijk het ontbrekende opgestuurd . 10 met griffel !!!

Zeer snelle levering . Top

Snelle levering van een goed product.

Snel het juiste product

Ik heb heel snel een goed product geleverd gekregen, voor een goede prijs.

Een overzichtelijke website met goede betaalmogelijkheden. Een deel van mijn producten was niet op voorraad maar werd supersnel aangevuld en geleverd. Zeer betrouwbaar en aanbevelenswaardig

Goed product, geleverd zoals beloofd.

Betrouwbaar en snel. Aan te bevelen!

Ringbaan-Zuid 376

5022GA Tilburg

013-2070001

Over Allesvoorparket.nl

Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.