Snel en accuraat!

Ook al woon ik om de hoek: in deze tijden verkies ik online en het is haast nog sneller dan dat ik het zelf kom halen.

Duidelijke Site, snelle verzending

TOP

Alles zeer vlot verlopen van bestellen tot levering in België. Goede prijzen en feedback nadien.

mooi,glad en volgens afspraak !

Echt goed gelukt,zowel mijn bestelling als de levering. Nu moet ik aan de slag en dat zou het probleem wel `ns kunnen worden.Maar niet getreurd,ik ga aan de slag.

Groot assortiment en snelle levering

Ondanks de crisis een snelle en complete levering! Ik heb meerdere houten vloeren die alle vragen om een ander product. Allesvoorparket maakt zijn naam waar, want alle producten waren leverbaar onder een dak! En met korting op de poetsdagen! Ik hoef me de komende dagen niet te vervelen.

Snel en correct geleverd

Zoals ik al zei, snel en correct geleverd.

Eén product aangeschaft. Alles in orde.

Snelle en correcte levering

Veel producten voor parket, toch nog gemakkelijk mijn keuze kunnen maken. Duidelijke website

Doet wat het belooft.

Geweldig, boven verwachting!

Besteld om 16u en volgende dag al geleverd. Goed op de hoogte gehouden via mail omtrent status. Producten naar verwachting geleverd.

Niet precies maar probleem wel opgelost

In plaats van het bestelde artikel (parketcleaner) werd een alternatief maar goedkoper product toegezonden. Omdat dit wel bruikbaar is heb ik dit na overleg geaccepteerd, zonder omruilen. Het prijsverschil werd verrekend. Netjes afgehandeld dus.

Perfecte afhandeling

Perfecte afhandeling

Good product & service

Delivery soon, good product y client service

Vandaag besteld, morgen in huis!

Top product (osmo hardwax) en super levering.

Snel, goed, prima!

Vandaag besteld, morgen aan de slag met de parketpolish!

correcte levering

correcte levering tegen prima prijs

5 sterren.

Al wat ik heb gevraagd is bij mij thuis gekomen.

Ik ben tevreden.

eenvoudige bestelling, snelle levering

Snel en zonder problemen.

Ik ben er zeer over te spreken

Snelle levering, goed product. Toppie!!

Snelle levering, goed product. Toppie!!

prima levering en voor herhaling vatbaar

voor herhaling vatbaar

Snelle en goede levering.

Snelle levering.

Snelle en accurate levering

Prima voorlichting en duidelijke site

Keurig en snel geleverd, en de bestelde artikelen ontvangen, volgende dag in huis.

Parfait ! Merci beaucoup !

Parfait ! Merci beaucoup !

Ringbaan-Zuid 376

5022GA Tilburg

013-2070001

Over Allesvoorparket.nl

Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.