Levering dag later dan afgeproken

Fout zat bij postnl volgens bericht. Haas voor niets tbuis gebleven.

Zeer goede ondersteuning van de klantenservice bij aankoop van reinigings- en hardwaxartikelen.

We hebben sinds kort een parketvloer met vloerverwarming. We wilden deze in de hardwax zetten en zochten op internet hoe we dit moesten doen. We begrepen dat we de vloer eerst moesten reinigen met een speciale reiniger. Maar hoe je dat moest doen en waarmee was ons niet helemaal duidelijk. We hebben toen contact opgenomen met Allesvoorparket.nl en de dame van de klantenservice hielp ons echt fantastisch. Ze legde het eerst uit en hielp toen om de artikelen die we nodig hadden samen met ons op te zoeken op de website. We hadden de bestelde artikelen snel in huis en inmiddels is de parketvloer behandeld en ziet er prachtig uit. Bedankt!

Bestelling volgens afspraak bezorgd.

Aflevering product volgens afspraak.

Vlotte & correcte afhandeling

Positieve ervaring, vlot en correct.

DOEN WAT ZE BELOVEN

Mooie producten

Geen klachten, prima levering

Geen klachten, prima levering

Ik had witte olie besteld, kreeg antiek wit. Na een telefoontje was dit vlot geregeld en kreeg ik het juiste product.

super vlot geregeld

vlot geregeld, niet te lang moeten wachten, goede prijs

snel en goed

Gewoon super geleverd wat bestelt was

ik had even moeite om de middelen die ik wilde kopen te vinden op de site, maar het lukte snel

Wij hebben prima ervaring met uw bedrijf: leggen van parket en lakken, onderhoudsmiddelen, daarna opnieuw bijschuren en weer lakken en nu het kopen van een een volgende set onderhoudsmiddelen. De webshop werkte goed en heel snel.

Eenvoudig te bestellen, vlotte afhandeling

Snel

Op vrijdag besteld, en zaterdag om 9.30uur afgeleverd. Prima!

Snel en netjes geleverd

Prima spullen. Mijn vloer zier er als nieuw uit.

stipt op tijd geleverd

stipt op tijd de bestelde onderhoudsmiddelen geleverd.

Gewoon goed.

Wat je besteld, dat krijg je voor een goede prijs.

Efficiënt en betaalbaar

Makkelijk en duidelijke gebruik

Goede aankoop gedaan en snelle levering.

Ik heb produkten voor parketonderhoud gekocht en viltjes voor onder de stoelen. Zo kwam ik op een bedrag dat we geen verzendkosten hoeven betalen.

Goed advies en snelle levering!

Uitvoerig advies gekregen en alle benodigdheden meteen de volgende dag in huis. Perfect!

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Schoonmaak product was snel besteld en geleverd. Goed te weten dat je zelf een afleverdag kan kiezen.

Snelle levering, klantvriendelijke opstelling, als de klant een fout heeft gemaakt

Ik was met product bekend, maar slaagde er toch in om de verkeerde parket-olie te bestellen. Toen ik de fout ontdekte was het simpel geregeld. Blik met foute olie terugsturen met een briefje. Vervangend blik met olie binnen 4 dagen in huis. Zo hoort het!

top

Veel keus,snelle levering door PostNL,keurig verpakt Ga zo door

Snelle levering, goed verpakt!

Producten zijn snel geleverd, keurig verpakt!

snel bediend

de bestelling verliep makkelijk en op een paar dagen was het product bij ons

Verzending is ook onderdeel van de dienstverlening

Vandaag voor 17:00 besteld morgen in huis! Maandag voor vijf uur besteld, donderdag eind van de dag geleverd bij een postkantoor terwijl het afleveradres thuis was en het pakketje door de brievenbus past. Maandag pas in de gelegenheid geweest het op te halen..... week later in bezit en nogal omslachtig.

Ringbaan-Zuid 376

5022GA Tilburg

013-2070001

Over Allesvoorparket.nl

Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.