Zeer goede levering, service en ruil/retourmogelijkheden

Snelle service en snelle reacties op vragen in de mail. Zeer tevreden!

na ontvangst van een verkeerd product, kreeg ik meteen gratis de juiste toegestuurd

Fouten maken is menselijk en overkomt ons allemaal. Maar hoe je er mee omgaat is wat anders. Dit Bedrijf doet daar niet moeilijk over en erkent meteen de fout en stuurt direct het juiste product gratis opnieuw.

Prima oplossing voor het poetsen en onderhoud van ons nieuw parket.

We vonden op de site van Alles voor parket alle materiaal waar we naar op zoek waren voor het onderhoud van ons nieuw parket. De bestelling en de levering was snel en correct. Aanbevolen voor wie op zoek is naar goede kwaliteit en goede service

zeer vlugge levering ! !

Alles heel vlug gearangeerd, vandaag besteld morgen in huis !

Snelle levering en mooie prijs van het produkt

Goede sortering van producten. Voor een goede prijs en snelle levering.

Goede snelle levering

Goede snelle levering top

Goeie website

Doet wat men beloofd

De lelijke zwarte vlekken in het parket verdwenen als sneeuw voor de zon en de onderhoudsolie gaf mijn parkiet weer glans

Cosmo super kwaliteit.

Fijn bedrijf, en goed geholpen.

Geweldig!

We hebben hier het juiste product voor onze vloer gevonden. Product was binnen 1 dag binnen.

Bliksemsnel

Binnen 24 uur werd mijn bestelling bezorgd.

Prompte levering van gewenst product

Verzorgd geleverd maar enkele dagen later dan initieel bij aankoop voorgesteld op de Website

snel geleverd

Was blij het gewenste artikel nog te kunnen krijgen. Bij anderen was artikel uitverkocht. Gelijk 3 stuks gekocht en daarmee verzendkosten ook uitgespaard.

Per abuis fout gemaakt bij bestelling, na telefonisch contact werd dit onmiddellijk hersteld, en teveel betaalde terug gestort ! Super dus !

Snelle levering, goed produkt

Perfecte kwaliteit prijs verhouding. In de winkel heb je vaak voor dezelfde prijs maar 1 dweilstok met dweil. Hierbij heb je er 3. Voor het perfecte onderhoud van je houten vloer.

Snelle levering! Goede service..beveel ik aan.

Snelle levering. Goede service. Beveel ik aan.

Er zijn problemen door post.nl geweest met de bezorging. Het is in prima overleg opgelost!!!!we werden goed te woord gestaan. En er werd goed geluisterd en gezocht naar een oplossing

Netjes op tijd geleverd, en tevreden over het product

Prima was/zeep om de houten vloer weer netjes te krijgen

Overzichtelijke website, snelle levering.

Kon mijn producten snel vinden op uw site. Goede prijs verhouding en snelle, overzichtelijke levering.

Prima en snel

Betrouwbaar

Commande parfaite et arrivée très rapidement

Excellent produit! Arrivé rapidement

Zeer goed bedrijf

Wij hebben erg goede ervaringen met Allesvoorparket.nl. Nadat er iets bij Postnl was fout gegaan, is dit zeer correct opgelost door Allesvoorparket.

Zeer snelle levering!

Vandaag besteld morgen geleverd!

Ringbaan-Zuid 376

5022GA Tilburg

013-2070001

Over Allesvoorparket.nl

Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.