Goede telefonische bereikbaarheid

Vanwege een fout in het adres werd het pakket niet afgezet. Telefonisch konden wij snel vernemen hoe de vork aan de steel zat en alles werd 's anderendaags correct geleverd. Het directe telefonisch contact was een hele geruststelling.

Prima snelle levering.

Goede producten, goede beschrijvingen op de website, snelle correcte levering.

zeer goede ervaring

Overzichtelijke, prima website. Snelle levering. Zeker een aanrader.

Levertijden op de website worden nagekomen. Bij mijn bestelling ontbrak 1 product. Klantenservice zeer goed bereikbaar, ook eind van de dag. Werd meteen opgestuurd en was de volgende dag in huis. Zo zie je dat er altijd iets mis kan gaan maar dat het gaat om hoe je het oplost.

Raad en advies snelle levering netjes te woord gestaan

snelle service!

Pakket werd volgens afspraak geleverd, goed verpakt.

Juiste informatie en snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht e. na bestellen goede communicatie en snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestelling was snel geleverd en was precies zoals vermeld

Het is allemaal goed verlopen

De bestelling werd snel bezorgd

Voor de eerste keer besteld, producten snel geleverd, top bedrijf zeker aan te bevelen

Zeer snelle verzending.

Makkelijk te bedienen website. Meerdere betaalopties. Je kan bestelling ook bij postkantoor laten bezorgen. Vandaag op tijd besteld is de volgende dag in huis.

bestelling was goed in orde

Goed geregeld zoals het hoort.

Snelle bezorging en goede service

Voor de eerste keer iets besteld. Goed product en bestelling accuraat verwerkt. Door vergissing van mijn kant ontbrak een onderdeel. Prettig telefonisch contact en snelle nabestelling.

Snelle en correcte levering

Al diverse malen heb ik een bestelling geplaatst bij Allesvoorparket.nl. De website is overzichtelijk en het is eenvoudig om de juiste artikelen te vinden en te bestellen. Na bestelling volgt een vlotte levering. De mogelijkheid daarbij om te laten verzenden naar een afhaalpunt verhoogt het gemak.

Voor mijn houten vloer had ik onderhoudsmiddelen nodig. Op de website moeiteloos te vinden en te bestellen. Mijn bestelling werd snel en probleemloos uitgevoerd en bezorgd.

Goede hulp en advies

Ik heb goed advies gekregen over de te bestellen spullen en ook bij het onderhoud aan mijn parket kon ik met vragen terecht. De bestelling kwam snel en alles klopte helemaal.

Duidelijke website, snelle levering

Ik heb een foutje gemaakt waarschijnlijk met bestellen waardoor er stpnd dat ik het zelf op zou halen. Mailtje gestuurd met de vraag het te verzenden. Snelle reactie dat ze dit zouden doen. Snelle levering, heel fijn!

Vlotte levering

De mail over de aankoop was niet helemaal duidelijk, er stond in dat de bestelling afgehaald zou worden. Na een telefoontje met het bedrijf werd het duidelijk dat er een foutje in het systeem zit en er wel bezorgd werd. Werd netjes te woord gestaan.

Uitstekend, snel besteld en snel bezorgd.

Prima ervaring. Als ik wat nodig heb, zoek ik niet verder, maar kom gewoon hier terug.

Goed betrouwbaar

Snel geleverd.correct.gewoon betrouwbaar

goed product, en heel snel geleverd

Prima behandeling

Snelle correcte afhandeling.

Positief!

Snelle levering en goede afhandeling!

Zeer vlugge levering en alles werd correct afgehandeld.

Aan te bevelen !

Ringbaan-Zuid 376

5022GA Tilburg

013-2070001

Over Allesvoorparket.nl

Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.