Prima service!

Prima service. Snel bezorgd!

Goed bereikbaar voor telefonische vragen, snelle levering van goed product

goede service

Snel bezorgd

De spullen snel geleverd, alleen dacht ik dat de kruikjes groter waren.

Voldoet aan alle eisen

Super snelle levering

Perfecte service

Groot aanbod. Goede prijzen. Snelle levering. Niets fout op aan te merken.

Tevreden!

Tevreden!

Mijn bestelling was niet de volgende dag in huis.

Ik had osmo besteld moest het de volgende dag hebben, was een voorraad product en zou de volgende dag in huis zijn vandaar koos ik voor bestellen bij allesvoorparket. Voor de zekerheid naar postnl afhaalpunt laten sturen waar ik het v.a. 15:00 kon halen.... helaas zonder bericht van vertraging o.i.d. was het er helaas toch niet. De dag erna was het er wel, alleen was dat dus al te laat voor mij. Eerder had ik wel goede ervaring met hun!

De juiste producten en snel geleverd

Bezorger niet flexibel

Ik vroeg de bezorger om het bij mij thuis af te leveren, slecht 2 min rijden. Ging hij niet doen

heel goed

Levering , correct en op tijd.

Snel en correcte levering

Kreeg wat ik vroeg, ik wist wat ik wilde want ik gebruik dit product al jaren.en zonder portokosten, wat ik bij anderen wel zou hebben moeten betalen. Daarom voor allesvoorparket gekozen.

De artikelen die wij via de website besteld hebben, zijn volgens planning geleverd.

Goede communicatie en volgens planning geleverd.

Accurate en snelle levering

Prima heregeld👍👍

Was mooi optijd binnen zoals afgesproken

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ik zocht materiaal om mijn beschadigde houten vloer schoon te maken en te verzorgen. Heb dat dank zij de informatie op de website gemakkelijk kunnen vinden.

Goede info op de site en snelle levering

Duidelijke info op de site .kon makkelijk kleur bepalen en de volgende dag al in huis

Prima levering en op tijd

Flessen met laminaatreiniger zijn goed maar lekte wel bij ontvangst

Pakket is omgepakt door Post.nl

GGoed product, gemakkelijk verwerkbaar en heel snel en correct geleverd!

Zie boven

De door mij bestelde Lecol Conditioner 1 ltr., een kleine bestelling dus, werd toch de volgende dag al geleverd. Super. En ook nog eens tegen een scherpe prijs.

Snel toe gestuurd en product werkt goed.

IK heb het product gebruikt voor een tafel. Het product doet wat beloofd wordt. Het is zeer snel toegestuurd.

Zeer tevreden ervaring

Stipte levering tegen correcte prijs.

Snelle en correcte levering

Omdat er blijkbaar een formulier voor verwarring zorgt wil men zelfs weten welk formulier dat is om dat uit te sluiten naar de toekomst. Klinkt als servicegericht. Als ik het weer nodig heb kom ik hier zeker terug!

Ringbaan-Zuid 376

5022GA Tilburg

013-2070001

Over Allesvoorparket.nl

Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.