Alles verloopt volgens planning. Petje af.

Voor ieder een aanrader.

snelle levering voor een scherpe prijs

Snelle levering voor een scherpe prijs

Super snel geleverd

Ze komen hun beloftes zeker na!!! Kwaliteit is super! Ik raad het iedereen aan!

Snel en correct, alleen geen factuur ontvangen.

Alles prima in orde. We hadden alleen graag een factuur ontvangen voor onze administratie.

super

Perfecte info en afhandeling. Alles klopte

Alles geleverd op tijd en volgens afspraak

Alles geleverd op tijd en volgens afspraak

Uitstekend product

Snelle en correcte levering!

Fantastische winkel ze hebben vrijwel alles

Uitmuntend!

Mijn fout in de order werd gezien èn telefonisch nagevraagd zodat ik toch het juiste artikel kreeg geleverd. Ongewoon goed!

Gewoon goed

Liter lak besteld en deze werd de volgende geleverd

Schitterende begeleiding bij de bestelling en schitterende aflevering van de bestelling.

Zeer positief.

Toppie, geweldige service

vlot geleverd wat ik nodig had.

prima service

snelle service en wat ze niet op voorraad hadden wat wel zo op de site stond waren ze bereid de grotere verpakking te sturen als ze de leverdatum niet zouden kunnen halen, dit staat in mijn boekje onder top service.

Ze hebben alles en de prijs is prima.

Snel en eenvoudig.

Prima bedrijf

Snelle en correcte levering

Prima levering, snel bezorgd, goed materiaal

Perfekt

Goed onderhouds vriendelijk produkt Prima aan huis geleverd.

Perfecte service. En deskundig gelegd.

Valt niet op aan te merken. Prima vakmensen.

Positief: verlangde product volgende dag in huis

Zie hierboven

Shipping let them down

Ordered on Thursday. Paid €12 extra for next day delivery (Friday). Shipment arrived on Monday. They need to sort out their shipper (PostNL). Everything else was fine: items as described, value for money.

Heel tevreden

Duidelijke website, levertijden prima!

Snel en goed. Kortom prima

Uitstekende service & klantvriendelijk

Ik heb 2 keer een grote bestelling gedaan waarvan het laatste met wat vertraging moet geleverd worden wegens stock. Ik werd direct op de hoogte gesteld van het probleem en er werd een nieuwe leverdatum gezet. De eerste levering kwam netjes binnen en op tijd.

Ringbaan-Zuid 376

5022GA Tilburg

013-2070001

Over Allesvoorparket.nl

Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.