Netjes verpakt en zoals gezegd andere dag geleverd

Pppp

Mijn zending was niet correct. Zat een verkeerde flakon in. Volgende dag had ik de juiste flacon in huis.

zeer klantvriendelijk advies

zeer goed persoonlijk advies gegeven hoe ik mijn keukenblad moest behandelen; nooit met olijfolie wat ik deed!

GEWOON GOED

alles stipt op tijd volgens afspraak geleverd

Stroeve start goed opgelost

Mijn bestelling zou de volgende dag worden bezorgd. Keurig mailtje ontvangen dat de zending drie dagen vertraagd was. Na 5 dagen even gebeld, bleek dat de bestelling geheel niet was door gegeven. Jammer, maar vervolgens goed opgelost en de volgende dag de spullen ontvangen. N.b. ik vind het prima om een review te geven en vind het geen bezwaar om mijn gegevens te delen...maar vind het heel onvriendelijk dat ik daar geen keuze in heb..

Duidelijk, snel en ontzorgend.

Vlotte levering en prima prijs kwaliteit verhoudingw

Perfecte communicatie per mail wanneer de levering ging plaatsvinden. Top

Betrouwbaar!

Alles uitgevoerd als je mag verwachten.

Een toporganisatie.

Je belt, ze hebben het in voorraad en de volgende dag al bezorgd.

Snelle levering. Goed product

Eenvoudige bestelling maar heel snel en efficiënt afgehandeld.

Snelle service 😀

Snel gevonden op. Website en snel geleverd!

Zals beloofd.

Snel het juiste projuct gevonden en gekregen

Prima informatie en snelle levering.

zeer tevreden

Er is uitgebreide informatie te vinden over de producten op de website, waardoor je gemakkelijk een keuze kunt maken welk product je nodig hebt. Ik kreeg per ongeluk het verkeerde product geleverd, maar dat was naar een e-mail opgelost. Ik kreeg zonder extra kosten alsnog het goede prodcut opgestuurd en mocht het verkeerde houden. Met zulke service beveel ik allesvoorparket zeker aan.

Snel en correct geleverd

Super snelle levering

Heel goed profijt

Goed assortiment met goede prijzen

Snelle levering voor goede prijzen

Goede en snelle communicatie. Spraymop defect door onbekende reden. Per direct een vervangend onderdeel toegestuurd. Reactie binnen 1 dag.

En een prima prijs

top!

Bestelling was snel binnen, produkten (osmo fix) tegen prima prijs en keurig verpakt

Snel, voordelig en een goede service

Bij een bestelling was het adres verkeerd doorgekomen en er was onmiddellijk een opvolging van allesvoorparket om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Gewoon goed

Snel geleverd, korting bij de eerste bestelling, afspraken goed nagekomen

precies zo t moet

er valt niet veel te melden. iets gezocht, gevonden, besteld en geleverd. Klaar !

Ringbaan-Zuid 376

5022GA Tilburg

013-2070001

Over Allesvoorparket.nl

Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.