Door Beautyshoppers werd -zoals gebruikelijk- snel en goed verpakt geleverd.
7 February 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.916 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Door Beautyshoppers werd -zoals gebruikelijk- snel en goed verpakt geleverd.
7 February 2022
Ivo
's-Gravenhage
Vorige week dinsdag een bestelling geplaatst van ruim 130 euro. Op woensdag stond de bestelling op verzonden, tot vandaag (week later) nog niets ontvangen, ook geen track&trace. Ook het contactformulier ingevuld voor een reactie, helaas niets ontvangen, terwijl er staat dat ze binnen 24h reageren ook in het weekend. Dus niet! Ik raadt daarom deze website niet aan om iets te kopen..
Beveelt niet aan
10 January 2022
Pascalle
Weesp
Het door u ingevulde contact formulier was in de spambox beland en heb ik daarom ook niet gezien.
Uw bestelling en de track & trace gegevens heb ik erbij gezocht en daaruit blijkt dat de door u opgegeven adresgegevens niet kloppen. Er is een verkeerde postcode opgegeven waardoor uw pakket niet afgeleverd kon worden. Hierdoor is het pakket vastgehouden en uiteindelijk retour gezonden.
Inmiddels hebben wij ook via email contact opgenomen en wordt het pakket opnieuw verzonden naar het juiste adres.
duidelijke site en na bestelling snelle levering ! aanrader !!!
27 December 2021
Lucia
Valburg
Al jaren klant dus dat spreekt voor zich.
16 December 2021
Catharina
Gouda
prima levering.
8 December 2021
T.W.
HENDRIK-IDO-AMBACHT
Mijn bestelling werd, hoewel het na 17 uur was, toch dezelde dag nog naar mij verzonden dus ik ontving het de volgende dag al. En ook nog met twee proef monstertjes. Dat noem ik nog eens uitstekende service!
5 December 2021
Marleen
Rotterdam
5 November 2021
Renate
herten
8 oktober jl ontving ik het product ultrasun face anti-age spf30 tinted honey. Tot mijn spijt moest ik dit op 11 oktober retourneren omdat het pompje van het ‘flesje’ niet functioneerde waardoor er niets uitkwam. Ik heb het artikel dan ook teruggezonden met het verzoek mij een ander exemplaar toe te zenden. Tot nu toe heb ik nog niets gehoord of ontvangen. Het betreft ordernr. ORD25598.
Beveelt niet aan
24 October 2021
Jeanette Kortman
Broek in Waterland
Het is jammer dat u niet volgens de retourvoorwaarden die in onze webshop vermeldt staan hebt gehandeld. Dan hadden we naar een juiste oplossing gezocht (al dan niet na contact met de groothandel) en zo hadden wij ook wat tips kunnen geven waardoor het product wellicht wel uit de flacon zou kunnen worden gehaald. Aangezien wij onze producten via een fulfilment bedrijf laten verzenden ontvangen wij 1x per week een notificatie van eventuele retourzendingen. Aangezien wij van u geen notificatie omtrent een geplande retourzending vernamen konden wij daardoor pas later een reactie geven. Inmiddels hebben wij het probleem opgelost.
Overzichtelijke website duidelijk overzichtelijk welke producten je wil bestellen. Producten worden snel gestuurd.
19 October 2021
Fleur
Den Haag
Snelle levering, duidelijke website en een groot assortiment. Wat ook fijn is dat wanneer het mogelijk is de bestelling als brievenbuspakketje wordt verstuurd!
7 October 2021
M Reijne
Woudenberg
Snelle Actie goed geregeld
20 September 2021
Juup
Enschede
Waar kan ik Dr.Eckstein schoonheidssalons vinden?
3 September 2021
B.
Den Dolder
U vindt deze op https://doctorecksteinnetherlands.nl en dan onder het kopje locaties specialisten.
Goede snelle levering
9 August 2021
ALG
Ittervoort
Volgens afspraak binnen En een goed ptoduct
3 August 2021
Helma Donkers
Schijndel
Zeer tevreden!
26 July 2021
Jolanda
Rotterdam
alles op voorraad en snelle levering
19 July 2021
Wilma
Dussen
Duidelijke website en praktisch in gebruik.
12 July 2021
Marian
Castricum
De enigste die mijn merk verkoop
6 July 2021
S.
Schiedam
Overzichtelijke website met goede omschrijving van de producten, veel keuze in merken, snelle levering.
21 June 2021
Nicolette
amsterdam
Snelle service product snel in huis!
3 June 2021
Anoniem
Utrecht
Makkelijke site, snelle levering, keurige communicatie per e-mail over bestelling, uitstekend
24 May 2021
CJ de Boer
Zaandam
Snelle levering.
18 May 2021
Gea
Beverwijk
Producten ken ik en de levering verloopt goed
11 May 2021
Ciel
Ulft
Pakketje snel ontvangen met leuke proefmonsters erbij
7 May 2021
Simone