Geweldige service, snelle levering!

Goede service en na levering

Zoals boven vernoemd

Klantvriendelijk

Altijd snel reageren bij vragen, vriendelijk en snelle levering. Blij met mn waterschaal!

Compleet tevreden over CompleetGroen.

Zeer goed.

Goede bestel ervaring, geen problemen en fijne bezorging.

Een planten schilderij besteld bij CompleetGroen. Overall een fijne ervaring met de bestelling en de levering. Nog geen ervaring met de after service, maar tegelijkertijd ook geen klachten.

Was prima. Mooie kom en goed verpakt.

Ik wilde een vijver van corten staal heb dus een kom aangeschaft en hij staat erg mooi in de tuin. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en hoe de bezorging en de hulp om tot een goed besluit te komen is gegaan.

heel goed

prima bestelsysteem en snelle levering. Kwaliteit van het product was volgens verwachting.

Netjes en op tijd geleverd

Mooie en duidelijke website. Snel besteld en snel en netjes geleverd. Op naar de volgende bestelling...

Prima, snelle service. kwaliteitsvol product.

We hebben in België al vaak trachten online te bestellen. We stellen vast dat het altijd iets is, ofwel zijn de producten niet in voorraad, ofwel zijn ze niet datgene wat we verwachten. Een wereld van verschil met jullie wijze van werken...

Super snelle service

Bij het uitpakking dacht ik dat er iets beschadigd was. Een mailtje gestuurd en binnen 5 minuten een reactie. Een foto doorgestuurd en het was geen beschadiging maar hoorde zo te zijn. Ook nu weer binnen een paar minuten antwoord. TOP!

Snelle nette levering

Snelle nette levering

Mooie vuurschaal.

De vuurschaal is prima, een montagehandleiding was handig geweest, maar zonder is het ook goed gelukt.

Doet wat ze beloven

De bestelde kant en klaar klimophagen zijn dan wel niet echt goedkoop, maar ze zijn wel zeer stevig en goed gevuld. We dachten dat ze iets gevulder zouden zijn, maar we kennen klimop maar al te goed.... binnen korte tijd zullen de gaten gevuld zijn. Een ontbrekend dopje voor 1 van de palen was niet geleverd bij de 1e levering maar dat werd door het team zeer goed opgepakt en via de post alsnog nagestuurd. Zo hoort het. Daarom een hoog cijfer.

Ik heb cortenstaal tuinafboording besteld bij CompleetGroen.nl. Zij bleken uiteindelijk de beste prijs aan te bieden voor dit specifieke product. Bovendien waren er extra geen leveringskosten en werd het pakket zeer snel geleverd in België. Het product zelf voldoet volledig aan de beschrijving online en bleek zelfs nog makkelijker te plaatsen dan eerst gedacht.

geweldige service!

Goede communicatie, snelle service en hoge kwaliteit producten. En dat alles tegen een scherpe prijs! Dik tevreden!

Mooi op tijd

volgens verwachting

zeer goede service direct contact

Persoonlijk contact en echte service

Mijn ervaring is zeer goed.

Vandaag bestellen en binnen enkele dagen in huis. Ruim assortiment. Prima bedrijf.

Uitstekende levering

Alles verloopt zonder klachten. Snelle levering.

Snelle levering, vriendelijke klantenservice

Kant en klaar beukenhagen besteld. Fijn contact met de klantenservice en snelle levering op plaats en dag van keuze.

Mooie stevige plantenbakken van cortentstaal

Al 2 dagen na de bestelling werden de plantenbakken geleverd. Het zijn mooie stevige bakken die snel verkleuren zoals je wenst bij cortentstaal.

Zeer snelle levering en betaalbaar

Ik heb wat besteld voor mijn vuurtafel levering zeer snel netjes en goed

prima service

Duidelijke website, goed bereikbaar bij vragen. Bezorging ook goed, volgens wens en afspraak. Wij zijn tevreden, ook met de producten.

Tweemaal besteld, tweemaal uitstekend. Snel en verzorgd. Kan niet beter.

Deze actiekorting komt te laat

Ik heb onlangs een derde bestelling geplaatst voor sedumtrays , in totaal voor een bedrag van omstreeks € 1500,- Ik had liever gehad dat ik na de eerste of tweede bestelling dit aanbod had gehad. Hier heb ik niets aan. Verder ben ik wel tevreden over de cassettes en de levering.

Wezelkoog 34

1822 BL Alkmaar