Vlug geleverd maar verwittiging werkte niet

De opvolging gaf aan dat pakket nog niet was ingelezen en het stond al in mijn garage

Goede service!

Doen wat ze zeggen! Mooie producten. Erg blij mee.

Scherpe prijzen, uitstekende service en snelle levering!

Snelle levering, goede informatie

In weekend besteld, en helemaal volgens de beloften dinsdag al in huis. Bovendien goede informatie t.a.v het product en verhouding prijs/kwaliteit dik in orde.

Duidelijke communicatie en tijdig geleverd

positief

Alles helemaal top

Keurig en snel geleverd. Precies volgens afspraak. De vuurschaal die ik heb gekocht is te gek. Alles degelijk en stevig.

Snelle en correcte levering

Na bestelling werd pakket netjes verpakt en snel geleverd.

Snelle levering.

Snelle en correcte levering.

Snel en deskundig !

Bestelling snel bevestigd en uitgeleverd. Goede ervaring.

Snel en op tijd geleverd. Prachtig, gezond sedum. Makkelijk in elkaar te klikken systeem. De bakken zijn zwaar. Regel hulp om je te helpen ze naar boven te tillen.

Aanbeveling

Duidelijke site, snelle service. Zeker een aanrader.

Mooie waterschaal zeer snel geleverd.

Via de site hebben wij deze waterschaal besteld en binnen 2 dagen werd hij keurig verpakt afgeleverd. We zijn er heel blij mee.

Scherpe prijzen, uitstekend geholpen en snelle levering!

Zie hierboven

product en levering perfect zoals het moet zijn

product en levering perfect zoals het moet zijn, zonder enig probleem

Beter geluid dan verwacht

Positief

Scherpe prijs en snelle levering.

Correcte afhandeling van de bestelling

Goedkoopste en snelste levering

Snel en correct

Zeer tevreden over de aankoop bij CompleetGroen.nl!

Gezocht op internet naar een bedrijf in de buurt voor een inbouw vuurtafel. Na informatie te hebben ingewonnen bij compleet groen, waar ik heel deskundig werd geholpen en al mijn vragen werden beantwoord heb ik mijn bestelling gedaan. Heel snel kreeg ik bericht dat ik als ik de vuurtafel snel wilde, ik langs mocht komen met een duidelijke uitleg van de locatie van het bedrijf. Ik ben zelfs geholpen om alles netjes in mijn auto te laden. Erg blij met mijn aankoop en dik tevreden over CompleetGroen! Ik raad dit bedrijf graag aan!

Prima service, direct geleverd, mooie waterschaal.

Besteld, en de volgende dag al afgeleverd, goed verpakt zodat hij niet beschadigd kon worden.

Snelle levering, uitstekend product.

Snelle levering, uitstekend product, gewoon prima!

Super goederen netjes geleverd. Achteraf betaald , geen probleem .

Super.

blij verrast door de snelle service en prijs

Er goed bevallen goede feed back snelle service goede prijs kwaliteit.

Voldaan aan de verwachtingen en beloftes

Prima site, duidelijk in gebruik. Levering conform toezeggingen.

Snel geleverd.

Snel en goed geleverd.

Snelle en eenvoudige bestelling

De bestelling ging eenvoudig en snel. Producten waren snel te vinden. Ook de levering ging snel en bovendien gratis!

Wezelkoog 34

1822 BL Alkmaar