Pluspunten
Heel goed verpakt. Snelle levering.
Pluspunten
Ik heb een van de gaafste barbeques die ik kon vinden en kon betalen bij Compleet Groen besteld, en we hebben hem ook al uitgetest. Ik kan iedereen aanraden om dit zelf ook te doen, gaaf man
Verbeterpuntentekening van de montage bijvoegen, zou voor veel mensen wel een uitkomst kunnen zijn.
Pluspunten
Snelle levering en top kwaliteit
Pluspunten
Wij hebben een mooie schaal voor de tuin besteld, de prijs was prima de schaal ziet er goed uit en de levering was zeer snel. Prima zaak om je tuin spullen te bestellen
Pluspunten
Aardig, vakkundig en no nonsense. What you see is what you get!
VerbeterpuntenTijdens bezichtigen bakken in Alkmaar is zeker voldoende tijd en aandacht voor vragen en uitleg. Niet super belangrijk, maar een bakkie koffie of thee aanbieden is misschien een idee?
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
deskundig en goede service
Pluspunten
Ik was niet thuis toen de waterschaal kwam,maar had een briefje op de voordeur geplakt of de bezorger de schaal achterom op het terras wilde zetten,dat heeft hij,/zij keurig gedaan.
VerbeterpuntenDe factuur was bovenop hermetisch geplakt. Misschien voortaan binnen in het pak,moest em nu nl stuk knippen.
Pluspunten
netje op tijd aangeleverde waterschaal, bezorger belt vooraf aflevering correct verpakt
Verbeterpuntenvooralsnog geen
Pluspunten
snelle levering voor een product wat wij al kenden maar toch een tientje goedkoper
Pluspunten
Enorm positieve goede ervaring. Tevens het mailcontact na het plaatsen van de bestelling als zelfs het telefonisch contact.
VerbeterpuntenMomenteel geen punten
Pluspunten
Snelle levering van mooie producten
VerbeterpuntenRetourkosten
Pluspunten
Snel en goed geleverd
Pluspunten
mooi spul, snelle levering.
Verbeterpuntenprijzen op de site verschillen bij het zelfde product.
Wezelkoog 34
1822 BL Alkmaar