Pluspunten
Heel goed bedrijf en betrouwbaar, zelfs voor België
Pluspunten
Prijs cortenstaal producten veruit de laagste! Zeer snelle levering, fijne klantenservice.
Pluspunten
Geen opmerkngen
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Duidelijke leverings afspraken en duidelijkheid over de bestelling! Heel fijn.
Pluspunten
Prijs en snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Correcte informatie en correcte afhandeling!
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Supersnelle levering en service, een gestelde vraag werd on idealism beantwoord.
Pluspunten
Levering snel en 100% correct
VerbeterpuntenGa zo door
Positive
Für alle Bereiche kann ich nur die volle Punktzahl vergeben. Selten erlebt man einen solch bemühten Verkäufer. Klasse, weiter so! Ich kann dieses Unternehmen bestens weiterempfehlen.
Pluspunten
Enkel positieve ervaring en correcte behandeling zoals je zelden mee maakt.
Pluspunten
Geleverd wat is besteld op de juiste tijd met goede afspraak
Pluspunten
Ik bestelde op maandag een corten-stalen terrasvijver, van 1.20x1.20 cm -deze werd dinsdagmiddag al bezorgd. Keurig en stevig verpakt en afgeleverd door DHL zónder schade. Bijzonder tevreden dus!
VerbeterpuntenIk zou zeggen; ga zo door!
Pluspunten
Ik heb geprobeerd dit bedrijf telefonisch te benaderen met mijn vraag omtrent levertijd van hun product. Helaas niet meteen contact gekregen maar ik ben wel binnen afzienbare tijd terug gebeld met de vraag wat ze voor mij konden betekenen. Verdere afwikkeling van aankoop perfect verlopen.
Pluspunten
hele snelle levering en product zoals beschreven op de website
Verbeterpuntendoe zo verder !!
Wezelkoog 34
1822 BL Alkmaar