Pluspunten
Goed advies Goede kwaliteit
Verbeterpuntenvooralsnog geen
Pluspunten
Gemakkelijke site
VerbeterpuntenGeen verbeterpunt, maar als dit mogelijk is zijn wij geinteresseerd in 20 x 20 x 20 of hoogte 40 bakken. Ik heb een foto gestuurd van de huidige groep bakken, daarop is te zien dat wij op de pilaren deze maat bak nodig hebben. Deze bestelling is de eerste. De komende jaren zullen wij successievelijk de groepen plantenbakken gaan vervangen, de huidige glasfiberbakken zijn versleten, gaan kapot.
Pluspunten
Snel, kwalitatief goed product voor mooie prijs
Pluspunten
Ik heb een vuurschaal gekocht, deze was goed verpakt en kwam netjes aan binnen twee dagen. Niks mis mee!
Pluspunten
Klantvriendelijk bedrijf, betrouwbaar in de afspraken mbt. levertijd en terugbellen Bestelling goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering en product compleet volgens verwachting. Top!
VerbeterpuntenGeen
verpakking
Pluspunten
goeie prijs, goed product en goeie levering, niks mis mee
Pluspunten
Duidelijke, overzichtelijke site. Erg snelle levering. Mooi spul!
Wezelkoog 34
1822 BL Alkmaar