Pluspunten
Goede prijs, snelle en betrouwbare service!!!
Pluspunten
alles wat op de site staat klopt, volgende dag in huis en keurig afgeleverd
Pluspunten
zeer korekt bedrijf
Verbeterpuntenik zou niet weten wat
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima en perfect verlopen. Snelle service.
Pluspunten
Goede service snelle levering
VerbeterpuntenJammer dat er geent rack and tracing is voor de zending. Je komt er nu wat laat achter wanneer iets bezorgd gaat worden. (avond van te voren bij ons)
Pluspunten
product werd goed verpakt; snel en professioneel verzorgd.
Verbeterpuntengraag meer detailinformatie over het exacte moment van aflevering op de dag.
Pluspunten
Vlotte behandeling en levering, vlotte terugbelactie nav aanvullende vraag.
Pluspunten
Voor de eerste maal een bestelling gedaan bij compleet Groen en tot mijn grote verbazing 2 dagen later had ik mijn grote vuurschaal(1.50 cm). Heel netjes en veilig verpakt is ze geleverd door een zeer behulpzame en vriendelijke chaufeur,die zei hopelijk tot de volgende keer mevrouw,...(tot mijn groot spijt had ik geen contant geld voor een fooi).Maar er komen zeker nog bestellingen!!Dank u wel.
VerbeterpuntenIk zelf ben heel tevreden,ik heb geen verbeterpunten. Het is vlugger door julie geleverd dan we het zouden kopen in de winkel. TOP,TOP!!!
Pluspunten
ik heb geen contact met mensen dat maakt de beoordeling iet wat lastig maar ik ben zeer tevreden met het product, de snelheid van leveren en de prijs.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Alles dik in orde !
VerbeterpuntenNiets aan te merken
Wezelkoog 34