Pluspunten
Snelle levering en aangenaam contact
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snel, volgens afspraak op tijd binnen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering geen opmerkingen.
Pluspunten
prima service, duidelijke website
Pluspunten
Telefonisch goed geholpen bij het bestellen van mosskade, waar ik overigens zeer tevreden over ben.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede algemene indruk.
VerbeterpuntenAlleen positieve ervaringen. Verbeterpunten zijn dan lastig te definiëren.
Pluspunten
Pluspunten
Ging allemaal prima en netjes zoals op de website vermeld, de volgende dag in huis. Zou hier gerust weer een aankoop doen.
VerbeterpuntenBij de verzending was er geen track & trace. Ik kreeg er in ieder geval niet een toegestuurd per e-mail. Wellicht wordt er gebruik gemaakt van een verzender die dat niet heeft maar tegenwoordig is het toch wel heel handig. De gekochte handschoenen waren een kleine maat. Ik pas ze niet, gelukkig mijn vrouw wel dus ze zijn niet helemaal nutteloos.. Vermelding van maten zou dus wel zo prettig zijn.
Pluspunten
prima service snelle levering
VerbeterpuntenWaardeloos product (Mosskade) maar daar kan deze leverancier niks aan doen. Het product Mosskade werkt absoluut niet, nul,komma,nul. Schande gewoon 20 euro weggegooid.
Pluspunten
professionele respons, meteen bericht per email dat bestelling ontvangen is, dat betaling ontvangen is dat pakket onderweg is etc. Je krijgt echt t gevoel dat t opgevolgd wordt.
Verbeterpuntenop het moment geen verbetertips, het enige wat ik vond was dat de manier van inpakken van de spullen ietsje beter zou kunnen; deze konden nu rondhobbelen in de doos, als er meer vulmateriaal bijgezeten zou hebben zou de doos van de buxusmest niet helemaal gedeukt zijn geweest.
Pluspunten
Great service and response time
Verbeterpuntennone
Pluspunten
Heldere website, zeer snelle levering en keurig verpakt, wat wil je nog meer als je via internet besteld.
Wezelkoog 34
1822 BL Alkmaar