Goedemiddag, Naar aanleiding van ons gesprek hoop ik dat ik met een passende oplossing ben gekomen. Excuses voor het ongemak en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Joost
Beste Peter, Bedankt voor het bericht en onze excuses hiervoor. Het zou inderdaad moeten kloppen en dit was niet het geval. Graag zet ik deze ervaring nog om in iets positiefs door middel van een tegoedbon. Zou je mij een mail kunnen sturen naar joost@directondergoed.nl ? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Joost
Goedemorgen, Bedankt voor het bericht. Ik zie inderdaad dat de Tommy Hilfiger sokken niet op tijd geleverd zijn mijn excuses hiervoor. 19 januari krijgen wij ze binnen en voor de vertraging kom ik graag met een passende korting. Uiteraard kan ik de order ook voor u annuleren indien gewenst. Is het mogelijk mij een korte mail te sturen? Hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Joost joost@directondergoed.nl
Originele beoordeling
Beste Hans, Bedankt voor het bericht en excuses voor de vertraagde levering van de Derby Long shirts. Verwachting is dat ik ze begin volgende week kan verzenden zoals telefonisch besproken. Met vriendelijke groet, Joost joost@directondergoed.nl
Hoi Menno, Bedankt voor de review en vervelend dat je niet 100% tevreden bent. Hugo Boss heeft altijd vrij basic kleuren. Ik kan de boxershorts nog wel omruilen alleen kan het heel even duren voordat de collectie zoals afgebeeld weer beschikbaar is. Wellicht kan je mij mailen en dat wij alsnog samen tot een goede oplossing komen. Hoor het graag. Joost@directondergoed.nl
Goedemorgen Patrick, Allereerst bedankt voor de mooie bestelling en excuses voor de vertraagde levering. Ik zag dat de bestelling niet goed is aangekomen bij ons magazijn. Zojuist de order doorgezet en deze wordt morgen verzonden. Voor het ongemak heb ik wat extras aan de order toegevoegd. Ik hoor het graag als de bestelling goed is aangekomen. U kan mij mailen op joost@directondergoed.nl Met vriendelijke groet, Joost
Originele beoordeling
Goedemiddag Maarten, Bedankt voor de review en excuses voor het toesturen van de goede maat. Ik los het graag netjes op. Kosteloos retourneren kan via deze link. https://directondergoed.nl/retouren Verder kijk ik graag of wij alsnog de juiste maat kunnen sturen of een goed alternatief kunnen bieden. Zou je mij een mail kunnen sturen? joost@directondergoed.nl Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Joost
Originele beoordeling
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!