Ondergoed gekocht,is oké
Ervaring is prima. Levering is steeds snel. Ditmaal bleken er in een doosje met boxers per abuis 2 verschillende maten te zitten. Dit is onmiddellijk hersteld, door het toesturen van een extra doosje met 2 boxers in de juist maat. Prima geregeld.
Armani 6 pack besteld: mooie shorts. Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling
Goede producten en snel geleverd.
Super deals. Tweede keer besteld en volgende dag geleverd
Verrassingsdeal besteld snel geleverd en leuke printjes. Volgende keer weer directondergoed voor mij.
Altijd leuke deals voor een goede prijs!
Ik had bestelling gedaan, maar pakketje was zoek geraakt. In eerste instantie geen reactie, maar in tweede instantie wel. Blij met adequaat en snel handelen. Dacht eerst dat ik nooit meer iets zou bestellen huik direct ondergoed. Maar daar denk ik nu anders over. Dank Joost!
Originele beoordeling
Ik heb bestelling gedaan, maar geen pakketje gekregen. Direct gemaild maar geen reactie ontvangen. Ook mail naar pakket service, zijn onderzoek gestart maar daarna niks gehoord. Kortom waardeloze ervaring.
Ik krijg alleen maar de zelfde onderbroeken , wordt je niet blij van om voor 320 euro onderbroeken te halen en dan zo iets mee te maken
Goedemorgen, Bedankt voor uw review en vervelend dat u niet tevreden bent. Wij gaan het uiteraard netjes oplossen. Is het mogelijk mij een korte mail te sturen naar [email protected] ? Ik ga dan voor u kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, joost
Ik had de Trunk boxershorts besteld, maar kreeg de 'briefs' geleverd. Kwaliteit van de boxers is op zich wel goed. De levering was snel.
Snel geleverd en goede service!
Het gekozen ondergoed is van goede kwaliteit, snel bezorgd en goed verpakt.
Duidelijke site Goede prijs Snelle levering
Ondergoed is ok. Sokken wel iets minder. Er staat dat het wat kan afwijken ok. Maar 3 maal donkere kleur (zo goed als zwart) is wel erg afwijkend van wat ik in werkelijkheid besteld heb. Jammer. Maar goed ik ben vrij makkelijk, want je kan toch maar 1 paar dragen en niemand zou het merken.
Snel antwoord
Via via gehoord van Directondergoed en vind het helemaal top. Voor mijn man ondergoed gekocht en een leuk paar slippers voor mezelf. Is netjes de volgende dag thuisbezorgd. Alles op tijd binnen voor de vakantie :-)
Tot de volgende keer!
Aantal onderbroeken besteld en zwemkleding. Zaccini is een aanrader, betere kwaliteit dan BB
Top service zeker aan te bevelen
Beste Jehonatan, Dank voor de door jou geschreven review. Wat vervelend om te horen dat je 10 boxershorts verwachtte en er 9 hebt gekregen. Zojuist heb ik even gekeken naar de order en ik zie dat je een 9-pack verassingsdeal hebt besteld. Klopt dat? Ik hoor erg graag jouw reactie tegemoet. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Paulien [email protected] of [email protected]
Originele beoordeling
Ik verwachtte er 10 geen 9
Andere kleurstellingen ontvangen dan dat er besteld zijn. Graag had ik hierover contact gehad en op basis van dit contact zelf een beslissing genomen. Dit is dus een minpunt waar ik minder enthousiast over ben.
Goedemorgen, Bedankt voor uw bericht en vervelend dat u niet helemaal tevreden bent. Ik zie dat er een verrassingsdeal is besteld en hier kunnen de boxershorts afwijken van het plaatje. Uiteraard is het wel zo dat als u niet tevreden bent wij graag meedenken aan een passende oplossing. Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, [email protected]
Top site.
Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen. Bij Directondergoed zit je direct onder goed!
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!