alles komt goed.......

het kostte van beide kanen wat energie, maar uiteindelijk is de klant toch (weer) koning geworden.......dank voor de service en het "meedenken"...............

• Betrouwbaarheid

Moet het nog ervaren, eerste bestelling meteen vertraging

Eerste keer dat ik bestel, is er iets fout gegaan, moet een week wachten dus afwachten maar, ten compensatie krijg je er paar sokken bij, hopelijk de goede maat want ja, daar wordt niet naar gevraagd. Afwachten dus maar Uiteindelijk is alles goed opgelost M’n complimenten, bestel de volgende keer wel weer

snel geleverd

Snel besteld en geleverd

Altijd goed!

Werkt allemaal super bestellen en snel in huis

Altijd snel geleverd

Altijd snel geleverd. En altijd goed. Ik bestel regelmatig wat met alle tevredenheid.

• Betrouwbaarheid

De juiste spullen op tijd ontvangen

Goede website, goed aanbod, keurige prijzen.

Prima service, snelle levering

Prima service, snelle levering

• Betrouwbaarheid

Snelle service en mooie pakketten!

Een mooi pakket de volgende dag thuis ontvangen.

Supersnelle levering

Duidelijke site, snelle levering en goede prijs!

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Beste boxershop

Price wise is de shop de beste voor de zelfde boxers als bij andere winkels. Dan is de keuze snel gemaakt.

• Betrouwbaarheid

Snel de juiste bestelling thuis en daarna betalen.

Goed ondergoed voor een normale prijs. Betrouwbaar.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en goede kwaliteit

• Betrouwbaarheid

Goede kwaliteit voor een goede prijs.

• Betrouwbaarheid

Goed snelle levering ga zo door

Prima ervaring!

Prima ervaring

Goede service!

Makkelijk in contact, vriendelijk, goede service, mooie producten!

• Betrouwbaarheid

na wat oponthoud alles oké

Op tijd besteld, maar niet morgen in huis. Werd tijdig op de hoogte gebracht waardoor, kon nog afbestellen als ik dat had gewenst. Maar uiteindelijk alles oké.

Heerlijk dragend comfort

Mijn eerste bestelling alhier gedaan en alles is zeer goed verlopen. Wordt keurig op de hoogte gebracht van het verloop van de bestelling. Is tevens goed verpakt. Het bestelde ondergoed zelf is tevens van goede kwaliteit. Bedankt hiervoor.

• Betrouwbaarheid

Wat een goede service! Je hebt je bestelling de volgende dag al in huis. Super tevreden

Prima online shopervaring

Duidelijke site, snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, keurig naar verwachting!

Package boxershorts besteld waarin werd vermeld dat levering kon afwijken van het getoonde plaatje. Dus erg benieuwd of er niet hele bizarre kleuren of uitvoeringen geleverd zouden worden...maar echt top levering!! Zeker opnieuw!

• Betrouwbaarheid

goed product, en levering volgens afspraak

het product is perfect , en ben zeer tevreden. de levering ging zeer snel , zoals beloofd. Ik vind het echt een aanrader, en plaats hier zeker weer een bestelling, mocht ik weer wat nodig hebben

Goede deals, perfecte service

Bjorn Borg boxers besteld 10 stuks. Kreeg uur na mijn bestelling een e-mail met de mededeling dat het versturen helaas ongeveer een week later zou zijn vanwege leveringsproblemen aldaar. Hierbij ook de optie of ik kosteloos wilde annuleren en mijn geld teruggestort wilde hebben. Dat wilde ik niet. Twee werkdagen later toch al mijn bestelling ontvangen!

• Betrouwbaarheid

Ik had een bestelling geplaatst en het werd de andere dag al geleverd!!

• Betrouwbaarheid

Dit was eerste keer dat ik iets via Direct Ondergoed.nl bestelde en het werkte gewoon goed. Duidelijke communicatie zowel op de site en nadien als je besteld hebt, snelle levering en last but zeker not least: een absoluut scherpe prijs. Volgende keer weer bij jullie. Top!!

Herestraat 106

9711 LM Groningen

Over Direct ondergoed

Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!