Goede kwaliteit, weinig variatie

Ik snap dat de afbeelding afwijkt van de inhoud van het pakket, maar jammergenoeg zaten er alleen effen witte, blauwe en zwarte in het pakket. Ik had gehoopt op meer variatie in kleur zoals op de afbeelding te zien is. De boxers zitten goed strak en comfortabel. Zeer snelle levering.

perfect geleverd

boxershorts besteld van zaccini snel in huis en perfecte pasform mijn vrouw wil haar ondergoed nu ook daar gaan bestellen

• Betrouwbaarheid

Ruime keuze,goeie kwaliteit,toffe designs.

Hebben meer besteld

Een fijne en prettige website. We hebben meteen een 2e bestelling geplaatst

• Betrouwbaarheid

Gewoon goed, alleen voor 23.30 besteld en de volgende dag in huis is niet waar. Op zich geen probleem maar vermeld het dan niet, schept verkeerde verwachting.

Gewoon goed

Leuke producten van mooie merken. aanrader!

• Betrouwbaarheid

Ik vind de verrassingspakketten erg leuk. Tweede keer besteld van CK

Goede webshop

Savonds om 11 uur besteld, volgende middag al in de bus!

• Betrouwbaarheid

Heb besteld maar nog niets ontvangen.

Heb besteld en zou maandag verzonden worden. Ik krijg maandag een mail met daarin een antwoord dat er vertraging is met een leverancier en dat het uiterlijk woensdag verzonden wordt. En tot op heden niets meer gehoord!!

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Snelle levering!

Op zondagavond besteld, en op maandagmiddag bezorgd. Super snel en prettig. Ik had echter 2 boxers te weinig gekregen. Na 1 e-mail werd ik keurig teruggebeld en de volgende dag werden 2 ontbrekende boxers opgestuurd. Prima service. Goede aanbiedingen.

• Betrouwbaarheid

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Gewoon oké.

Zeg maar oké dan krijg je er vier ........in de sale dan wel Maar ik ben er blij mee!

• Betrouwbaarheid

Uitstekend product en uitstekende service / levering

Zondagmiddag besteld, maandagmiddag in huis. Online bestellen erg gemakkelijk. en daarnaast... De onderbroeken hebben een prima draagcomfort :-)

• Betrouwbaarheid

Alles naar wens het is goed verlopen

Ik ben zeer tevreden, ook met de snelle levering gewoon super

• Betrouwbaarheid

Avonds besteld smorgens in huis

Zeer snelle levering

Probleem snel opgelost

Ik had onderbroeken en sokken besteld, waarna alleen de boxers binnen kwamen. Na een enkele email zijn de verdwaalde sokken er netjes achteraan gestuurd.

prima service

Prima, niets op aan te merken!

Goede service!

Door een foutje heb ik L ontvangen ipv XL. Na contact met de klantenservice direct opgelost en een nieuwe set ontvangen. De oude set mocht ik houden van ze en kan ik aan mijn broertje geven voor zijn verjaardag. Echt blij met deze service. Een aanrader! GA zeker vaker bestellen.

• Betrouwbaarheid

Nog niet binnen gekregen;)

He joost, Ik geef je toch een 10 omdat je meteen Gemeld hebt dat er wat vertraging zou zijn.. Zie uit naar mijn bestelling!:) Groet, Elmer

Gewoon goed

• Betrouwbaarheid

Mooi onderbroeken van goede kwaliteit.

Super service, want het was de volgende dag al bezorgd. Zoon is zeer blij en vind ze tof.

• Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

Snelle levering van fantastisch Hom boxers!

Ruim assortiment tegen scherpe prijzen

• Betrouwbaarheid

Super snelle levering, mooi ondergoed!!

Fijn bedrijf, keurige vlotte levering! Aanrader!

• Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

Makkelijk bestellen en snelle levering

Via de website makkelijk kunnen bestellen. Een dag later de spullen netjes ontvangen. Prima service.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Herestraat 106

9711 LM Groningen

Over Direct ondergoed

Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!