Mijn bestelling zou te laat komen voor de verjaardag van mijn man. Na contact te hebben gehad werd mij verzekerd dat mijn bestelling met spoed zou worden verstuurd. Niemand, ook ik, geloofde dit niet maar ja ze hielden woord en mijn man kreeg keurig op tijd zijn verjaardagscadeau. Heel fijn vond ik dit en daarom krijgen ze van mij een 10!! Heel erg bedankt en tot de volgende bestelling.

• Betrouwbaarheid

Indien niet voorradig eerder aangeven

Beter aangeven als iets niet op voorraad iS.

• Betrouwbaarheid

Supersnel bezorgd en perfecte kwaliteit.

Mijn partner had een nieuwe voorraad boxershorts nodig. Via google kwam ik op deze site terecht. De aanbiedingen zijn echt heel scherp en de voordeelpakketten zijn ideaal als je een voorraad wil aanschaffen. Bestelling makkelijk geplaatst, bezorging was supersnel. Alles is goed verpakt. De kwaliteit is perfect. Voor ons niets anders meer. Dank Joost van Direct ondergoed!

Goed, duidelijk en overzichtelijk

Alles was goed en degelijke verpakt. Netjes en in orde!

• Betrouwbaarheid

De boxershort zien er erg goed uit

Doordat de levering vertraagd was kregen wij er nu een 2 paar tommy hilfiger sokken bij..echt klasse!1

Zeer goede klantenservice en snelle zending

Zeer goede klantenservice en snelle zending

• Betrouwbaarheid

Goed ondergoed en snel geleverd

Nette boxershorts besteld, snel geleverd, goed verpakt en prima kwaliteit

Snelle levering Goede service

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en een prima prijskwaliteitsverhouding

Zie boven

• Betrouwbaarheid

Bestelling was er snel en de kwaliteit van de boxershorts is top!

• Betrouwbaarheid

Wij wachten nog steeds op de boxershorts Helaas zijn ze tot op heden niet afgeleverd :(

Nog niets binnen gehad

Ik kan mijn ervaring niet delen, want ik heb nog helemaal niks binnen gehad van jullie..

• Betrouwbaarheid

Snelle levering tegen een scherpe prijs.

Zeer goed geholpen

Wilde een bepaald soort ondergoed van HOM bestellen, maar kon op de site net goed zien of ik de juiste exemplaren gevonden had. De heldpdesk gebeld en binnen de kortste keren stuurden ze me een lonk waarmee ik de bestelling kon plaatsen en amper een dag later werd alles bezorgd. Keurig

snel en goedkoop

snel en goedkoop

Prima verlopen aankoop

Snel bestellen, handig betalen en vlug geleverd. Drie belangrijke kenmerken voor een webwinkel die je alle drie tegen komt bij deze leverancier. Prima bevallen, dus!

• Betrouwbaarheid

Snelle levering goede prijs.

Als test 2 boxershort besten van zaccini, helemaal volgens verwachting. Ga nu gelijke een leuk voordeelpak bestellen.

• Betrouwbaarheid

Goede prijzen, kwaliteit en communicatie

Ik kende de website niet maar kwam er via Google terecht toen ik een bepaald item zocht. Op deze website gevonden voor een scherpe prijs. Na bestelling netjes via de mail op de hoogte gehouden van de orderstatus en een paar dagen later had ik mijn bestelling thuis. Helemaal prima dus.

goede keus

Prima bedrijf. Goed assortiment tegen lage prijs en vlotte levering. k zal zeker meer bestellen

• Betrouwbaarheid

Super snelle levering, bravo!

• Betrouwbaarheid N.v.t.

keurig verpakt en snel geleverd

ben zeer positief en zal in het vervolg vaker bestellen.

besteld op 26 02 en nog niet ontvangen. bestelling #000052618

Heb vandaag 03 03 melding gemaakt dat ik nog geen pakket had ontvangen. Hierop werd adequaat gereageerd door "direct ondergoed" en nam men onmiddellijk direct contact met mij op. Er bleek in de communicatie een en ander mis te zijn gegaan en men had mij niet gemeld dat er wat vertraging was opgetreden in de toelevering van de door mij bestelde en betaalde zaken. Een en ander werd snel duidelijk gemaakt en vergezeld van excuses werd een meer dan acceptabel voorstel gedaan om zo snel mogelijk alles op te lossen. Het was prettig te worden benaderd door iemand in persoon, m.n. Joost en niet te hoeven dealen met een computer. Als alles goed gaat heb ik mijn spullen morgen, 04 03, in huis. Dit is de service die ik na eerdere bestellingen bij "Directondergoed" gewend was. Mvg, T,Komor

Makkelijk kiezen en bestellen

• Betrouwbaarheid

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Overzichtelijke internetsite en makkelijk om producten bestellen. Direct bevestiging ontvangen en werd op de hoogte gehouden wanneer het product geleverd zou worden.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering. En toen ik bij de vorige zending een klacht had, werd dat netjes en snel opgelost.

Herestraat 106

9711 LM Groningen

Over Direct ondergoed

Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!