Goede kwaliteit alleen jammer dat de order niet door was gezet. Wel keurig opgelost en goed afgehandeld.
Goedemiddag Ruben, Bedankt voor de review. als het goed is is de bestelling inmiddels binnen. Mocht dit niet het geval zijn dan hoor ik het uiteraard graag en los ik het graag op. Met vriendelijke groet, Joost [email protected]
Originele beoordeling
Ik heb tot op heden nog steeds niets ontvangen.
Toch maar eens geprobeerd, 100% bevallen, hele goede prijs, mooi aanbod. Vooral Zacchini bevalt erg goed! Dikke aanrader.
Uitstekend!
Zien er goed uit wilde ze ook nog met V-Hals bestellen helaas
Prima producten en goede service.
Volgende dag netjes verpakt in huis.
Na wat probleempjes super snel en netjes reactie gekregen en samen gezocht naar een oplossing. Deze oplossing is snel geregeld en daardoor super netjes behandeld.
Originele beoordeling
Ik krijg de vraag om een review te schrijven maar heb tot op heden nog niets mogen ontvangen
Super service. Alles netjes en compleet!
kom zeker weer terug!
Klik, klik, klik, nog geen klant? Minimaal data invullen en de bestelling ligt snel thuis. Prima winkel.
In korte tijd bestelling alsnog ontvangen. Direct ondergoed reageerde adequaat zonder uitvluchten en flauwe smoesjes. Ontvangen goederen zijn prima ook, zowel prijs als kwaliteit.! Ik werd gevraagd een review te schrijven, Blijkbaar weet Direct Ondergoed niet dat ik de 10 bestelde en afgerekende boxershorts niet heb ontvangen. Zijn deze wel verzonden?.... Geen e-mails tot nu toe mbt verzend details. Ben benieuwd of ik de bestelling nog “ mag” ontvangen. Vr. Groet,
Goedemorgen, Vervelend dat de levering vertraagd was. Als het goed is zijn de boxershorts binnengekomen. Mochten er nog vragen zijn hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Joost [email protected] 085 30 30 094
Tevreden
Originele beoordeling
Ik heb bij jullie boxers besteld op 18 januari en heb ze nog steeds niet gekregen
Review reeds ontvangen, maar nog geen levering ontvangen. Ook nog geen verzendmelding ontvangen!
goedemorgen, Bedankt voor de review en erg vervelend dat u nog geen levering heeft ontvangen. Ik ga direct kijken naar een passende oplossing. Ik zie wel dat de zending is afgeleverd op 20 januari, maar heb graag nog even contact. Kunt u een mail sturen naar [email protected] of vandaag voor 12:00uur even bellen. 085 30 30 094 Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Joost
Snelle levering. Goede kwaliteit
Positief
very good
hebben het adres niet kunnen vinden, neem aan dat DHL navigatie in de auto heeft, dan wordt gelijk gezegd dat het bezorgadres niet klopt, maar het is wel goed. hopelijk wordt het vsndaag wel goed bezorgd, volgens jullie email. gr Margriet
Zondag’s besteld, maandag in huis!
Prima kwaliteit. Snelle levering.
Veel keus en goede prijzen Ondanks drukte toch snelle levering Alles netjes verpakt. Dus een aanrader
Snelle levering en een goede kwaliteit voor een mooi prijsje. Top
Bestelling plaatsen was in no time gedaan en bestelling was vrij snel binnen.
Zeer snelle levering en hele goeie en snelle service
Echt alles verliep soepel en snel, super!
De stof voelt lekker zacht aan. Nieuwe levering gekregen ivm een eerste levering uit een oude collectie. Dit is keurig herstelt door directondergoed.nl
Originele beoordeling
De stof voelt lekker zacht alleen de algehele maat valt wat klein
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!