Goede prijs voor mooie producten. Klein beetje miscommunicatie bij levering, maar echt perfect opgelost!
Goede website en makkelijk te bestellen, met een snelle bezorging.
Mooie kleuren en motieven.
Zaterdagavond om 7 uur besteld en zondagmiddag al aan de deur bezorgd. Top service en prima prijs!
Sokken gekocht bij jullie! Goede kwaliteit en ondanks de Feestdagen tòch geleverd!
5 sterren zegt alles.
Goede kwaliteit ondergoed tegen aangename prijzen. Waarbij het nog snel geleverd word. Hierbij een tevreden klant
Mijn ondergoed is door dhl naar het vereerde basis adres gebracht ipv sexbierum naar zummarum heb dus nog steeds niet dat ondergoed . Buiten dat is nu het dhl adres in sexbierym gesloten ivm de corona . Waar is nu mijn ondergoed ?
Goedemiddag, Bedankt voor het bericht en vervelend dat het pakket nog niet binnen is. Als het goed is is het pakket inmiddels opgehaald bij de parcel shop. Mocht dit niet het geval zijn graag even een mail sturen naar [email protected] dan lossen wij het probleem samen op. Met vriendelijke groet, Joost
Prima, snelle levering
Mijn ervaring is heel positief. De levering was supersnel, verpakking prima en waar het om gaat ... de pasvorm en draaggenot ... Mijn man wil nooit weer anders! Dus al met al een geweldige ervaring. Hopelijk zijn de boxers ook duurzaam en gaan ze lang mee. Misschien moet ik over een aantal maanden nog een aanvullende review plaatsen ;)
Heel goed alles
alles kwam vrij snel bij mij terecht. 10 boxershorts 7 large en 3 extra large, echter van de drie extra large waren en twee foutief large. Dus bij het inpakken door de drukte waarschijnlijk niet goed op de maten gelet helaas. mooie prints vooral de verassings boxers bij de ruitjes boxers waren erg mooi. daar word je vrolijk van!
Website duidelijk,product snel te vinden en snel geleverd
Het product werd in goede staat en precies volgens afspraak geleverd. Super
Ik heb de mystery box(ers) gekocht. Onwijs leuk om je zo te laten verassen. De prijs is prima en zelfs in deze drukke tijd werd het snel geleverd. Ik weet waar ik de volgende keer mijn onderbroeken weer moet bestellen.
Veel voor weinig. Aanrader!
Fijn geregeld vanuit huis met betaling achteraf
Nergens meer slippers van Hugo Boss voor een schappelijke prijs te krijgen gelukkig bij Direct ondergoed nog wel! Dus een mooi kerstcadeau voor onder de kerstboom kunnen scoren Op maandag besteld dinsdag in huis. pakketje kan je via de trick and trace volgen tot aan de deur. Bedankt Direct ondergoed!
De bestelling was snel gemaakt en werd heel snel geleverd. Jammer dat de maat M erg groot viel en ik alsnog een kleinere maat moest bestellen maar ook deze werd heel snel geleverd.
Snelle levering, gelukkig via DHL want die leveren tenminste secuur en vriendelijk (Itt DPD!!!). Keurig verpakt, met nog een €5 tegoedbon voor de volgende bestelling). Heerlijk!
Gisteren nieuwe Zaccini onderbroeken gekocht, vandaag al in huis. Top onderbroeken, duidelijke communicatie en snelle levering! Voorbeeld voor vele webshops!
En jemig, volgende dag geleverd. Super snel.
Goede bereikbaarheid en klantenservice!
Hoi Ruben, Bedankt voor je bericht en excuses voor de vervelende ervaring. Wij hebben na telefonisch contact 2 nieuwe zwemshorts gestuurd. As het goed is zijn deze inmiddels binnen. Mochten er nog vragen zijn hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Joost
Originele beoordeling
Pakket (2 zwembroeken) is nooit geleverd helaas. Zou door de brievenbus verstuurd zijn terwijl de collega's van directondergoed.nl zelf aangeven dat het pakket niet door een brievenbus past. Dit zou opgelost worden tussen directondergoed en de postdienst terwijl ik ondertussen alsnog mijn bestelling zou krijgen. Inmiddels na ruim 3 weken zelf contact opgenomen te hebben met directondergoed de mededeling dat er niet meer informatie is dan dat de bezorger aangeeft dat het door de brievenbus verstuurd is. Het gaat om een pakket van meer dan 98,50 euro... directondergoed gaat in dit geval helaas niet op... 3wekenlaternoggeen ondergoed.nl
Scherpe prijzen, goede kwaliteit en super snel gel
Deal shorts werden snel geleverd, en ook nog tegen een lagere prijs dan bij andere winkels. Chapeau!
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!