Ik ben zeer tevreden
Resultaat valt tegen, sluit mooi om de benen maar door de soepele stof trekt het naar boven. Na gebruik moet ik erkennen mij in het product te hebben vergist.
Erg goed geholpen door Joost! Snelle levering en mooi deal gescoord!
erg tevreden.
Heb eerst een product besteld en betaald en nadien komen ze af dat het niet meer leverbaar is. Heb wel eerst moeten betalen. Sterk af te raden website die niet up to date is!
Goedemiddag Luc, Vervelend dat de producten niet op voorraad lagen die waren besteld. Ik zie dat de order is terugbetaald. Graag denk ik mee om deze negatieve ervaring om te buigen in iets positiefs. Graag kom ik met u via de mail of telefonisch even in contact om de oplossing te bespreken. U kunt mij bereiken door een mail te sturen naar [email protected] Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Joost
Heldere bestelmethode, prompte levering en prima prijs kwaliteitsverhouding. Een aanrader
Snelle levering. Goed verpakt.
Bestelling volledig en op tijd geleverd.
Kwalitatief goede producten snel geleverd!
Er werd goed geluisterd en direct met overleg een oplossing gevonden. Super klantvriendelijk!
Ik had een maatje te klein besteld en moest retourneren. Dezelfde dag per mail gevraagd of ik kon ruilen. Werd gelijk afgehandeld en twee dagen later viel kosteloos de juiste maat in de bus. Geweldige service! F.
Bestelling alsnog binnen.....netjes afgehandeld door direct ondergoed
Originele beoordeling
Vervelend maar na een week niks binnen 12 onderbroeken besteld Zal wel druk zijn denk ik
Ondanks de leveringsproblemen door corona was m'n pakje er snel en correct. Bedankt daarvoor.
Had weer even 3 nieuwe boxers nodig en deze laat op de avond nog besteld. Levering was boven verwachting snel, ondanks de drukke tijd van het jaar. Kwaliteit was zoals bekend, dus goed. Prima webshop (was hier al vaker geweest) en een aanrader voor in de toekomst.
Goede ervaring vanuit het verleden, opnieuw bevestigd. Mooi ondergoed voor prima prijs
Ik had gedacht dat de boxers een klein pijpje zouden hebben. Maar het randje zat erg in de lies. Dit is niet wat we dachten toen we de foto zagen. Vrijdag werd ik teruggebeld door Direct Ondergoed en ik kreeg een hele aardig man aan de telefoon. Hij heeft het e.e.a. aan mij uitgelegd en ben weer gaan zoeken op de site. Maandag hebben we weer contact om te kijken of we het op kunnen lossen. Echt super.
bedankt voor uw review. En vervelend dat u niet de juiste heeft ontvangen. Ik denk graag mee aan een passende oplossing. Naar aanleiding van ons telefonisch gesprek hebben wij op korte termijn even contact over de toe te sturen boxershorts. fijn weekend alvast. Met vriendelijke groet, Joost
Originele beoordeling
Volgende dag werd het pakket al thuis bezorgd. Bestelling klopte, netjes verpakt, goed verzorgd.
Vlotte bezorging en zag er prima uit
Fijn om te horen dat alles naar wens is. We zien je graag eens terug bij Directondergoed
volgende dag in huis, s'avonds geleverd, echt top.
Van dit soort reacties worden we blij. Dank je wel en veel plezier met de aangeschafte items.
Prima dus. Product weet ik nog niet , is voor 5 december
Wat fijn, een 10! Zijn we erg blij mee :) Tot snel bij Directondergoed.
Ik zou de volgende keer weer daar bestellen.Prima kwaliteit.
Dit soort reacties zien we graag. Bedankt hiervoor en veel plezier met de bestelde items.
Duidelijke omschrijving van het artikel, eenvoudig bestel proces en snelle levering!
We ontvangen graag een 10, bedankt hiervoor. We zien je graag eens terug op Directondergoed.nl
Zondagavond besteld, maandag al in huis! Betrouwbaar en veilige website!
Bestelling was de volgende dag al binnen
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!