Prachtig mooie kwaliteit en mijn jongens zijn er blij mee
Hoi Pamela, Bedankt voor je review. Wij zijn blij als jullie blij zijn :-) We hopen je terug te zien op onze webshop. Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
10 deal boxershorts besteld met leuke ruitjes. Snel geleverd en erg tevreden over de kwaliteit.
Hoi Bart, Bedankt voor je 5 sterren review. We zijn blij dat je de boxers mooi vindt. Zien we je nog eens terug op onze webshop? Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
product was na een half jaar versleten. Kreeg na het sturen van een mail snel een nieuwe opgestuurd. Erg tevreden kom hier zeker weer.
Hoi Hendrik, Bedankt voor je review. Jammer dat je niet tevreden was. Dit hoort natuurlijk niet zo, dus doen wij er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen :-). Fijn dat we je terug gaan zien! Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Erg snel geleverd en voor de beste prijs van het internet. Kom zeker weer terug.
Hoi Niek, Bedankt voor de 5 sterren. Hier zijn wij natuurlijk super blij mee. Super om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de producten. Tot de volgende keer! Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Prima winkel. jammer dat ze geen locatie hebben.
Hoi Gerrit, Bedankt voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat de producten aan je verwachtingen voldoet. Wij zijn nog niet van plan een winkel te openen, maar je weet maar nooit! Tot die tijd staat onze webshop voor je klaar. Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Ik had een bestelling gedaan en kreeg een verkeerde maat opgestuurd. Ik heb zelf na een paar maanden opgebeld waar mijn geld bleef hadden nog niks terug gestort.
Goedemiddag, Bedankt voor het bericht. En vervelend dat het zo is gelopen. Ik zie dat de order is terugbetaald. Zou je anders nog even een korte mail willen sturen naar [email protected]? Dan kijk ik naast de terugstorting nog even naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Joost
Na mijn bestelling geplaatst te hebben ontvang ik vanuit 2 verschillende mailadressen informatie, duidelijk is direct ondergoed onderdeel van fashion 24. Snelle levering, netjes verpakt maar niet de artikelen kleur die ik besteld had. Wel behouden, was toch wel prima.
set van 7 CK boxershorts gekocht. Ik heb het idee dat het slecht kwaliteit of B keuze is van Calvin Klein. Elastiek van de shortspijpen na 1 wasbeurt niet meer strak. Ik heb maat XL maar heb het idee dat XL en L door elkaar zitten. Sommige shorts passen goed, andere te ruim. Al met al, dit zijn geen echte CK kwaliteit boxershorts. Kan ook bijna niet voor die prijs.
Goedemiddag, Bedankt voor het achterlaten van de review en vervelend dat je niet tevreden bent met de Calvin Klein boxershorts. Dit zou absoluut niet moeten. Wij zijn officiële retailer van Calvin Klein en de boxershorts zouden van goede kwaliteit moeten zijn. Ik denk graag mee aan een passende oplossing. Zou je een mail kunnen sturen naar [email protected] ? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Joost
Goede service, snelle levering en makkelijk besteld!
Hoi Fieke, Bedankt voor je 5 sterren review. Onze service en producten zijn voor ons heel belangrijk, daarom zijn we blij dat je tevreden bent! Zien we je nog eens terug op onze webshop? Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Ik bestelde sokken maar werden in een andere versie geleverd. Deze fout is na telefonisch contact keurig hersteld. Ik ga ervanuit dat deze omissie eenmalig was
Goedemiddag, Bedankt voor het bericht. Zoals telefonisch besproken sturen wij de juiste sokken na en mag u de verkeerd gestuurde van ons houden. Excuses voor het ongemak Met vriendelijke groet, Joost
Originele beoordeling
Ik bestelde navy sokken. Antracite werd opgestuurd. Na een mail aan de klantenservice kwam ik gestreepte navy overeen, omdat navy was uitverkocht. De gestreepte sokken kwamen in twee kleuren binnen. Navy en jeanskleur. Deze webshop heeft het niet onder controle.
Mooie boxers en snelle levering.
Hoi Roland, Bedankt voor je 5 sterren review. Fijn dat je het helemaal perfect vond. Hier doen wij het natuurlijk voor! We hopen je nog eens terug te zien. Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Website makkelijk gevonden, goede prijs en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.
Hoi Jordi, Bedankt voor je review. Wij doen ons best om de scherpste prijzen te hebben en super snel te leveren. Daarom zijn wij erg blij dat je tevreden bent. Zien we je nog eens terug op onze webshop? Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Goede kwaliteit
Hoi Natasja, Fijn dat je ons 5 sterren hebt gegeven en willen je hier graag voor bedanken. Zien we je nog eens terug op onze webshop? Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Net e-mail contact. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Ondergoed os van mooie kwaliteit, zoals verwacht.
Hoi Marloes, Bedankt voor de 5 sterren. Wij doen er alles aan om de best mogelijke service te leveren. Fijn dat je hier tevreden mee bent. Hopelijk zien we je nog eens terug op onze webshop. Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Eens in de zoveel tijd bestel ik voor mijn man Deal boxershorts. Altijd goed en nu een uitermate snelle en nette levering.
Beste Denise, Bedankt voor je 5 sterren review. Wij zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Zien we je nog eens terug op onze webshop? Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Ik heb een Cavello 14-pack boxershorts voordeelmix besteld en binnen no-time ontvangen. Nog even contact gehad over een dubbel pakketje, maar daar doen ze niet moeilijk over en gelijk weer geregeld! Super service en gewoon telefonisch bereikbaar i.t.t. andere webshops. Kortom zeer goede ervaring en ik ga er zeker vaker bestellen!
Beste Remco, Bedankt voor je 5 sterren review en wij willen je hiervoor bedanken. Als de klant blij is, zijn wij dat ook! Fijn dat het dubbele pakketje gemakkelijk is geregeld. En erg fijn dat we je weer terug gaan zien. Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Het zit meteen goed je merkt echt dat het kwaliteit is de volgende keer bestel ik weer bij jullie ga zo door
Hoi Maikel, Bedankt voor je review. Wij doen er alles aan om de beste kwaliteit na te streven. Fijn dat je hier dan ook tevreden mee bent. Zien we je terug op onze webshop? Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Na een bestelling werd mijn zwemshort binnen binnen 2 dagen geleverd, super!
Hoi Monica, Bedankt voor je 5 sterren. Super dat je tevreden bent met de kwaliteit en levering van je zwemshort. Zien we je terug op onze webshop? Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Beste S, Bedankt voor je positieve review! We hopen je nog eens terug te zien. Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Snelle verzending, goede communicatie
Hoi J, Bedankt voor de 5 sterren review. Fijn dat je tevreden bent over de service, kwaliteit en levering. We hopen je nog eens te zien. Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
De voordeligste op internet
Hoi Marcel, Bedankt voor je 5 sterren review. Wij zijn blij, als jij blij bent! We hopen je nog eens terug te zien. Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Goed verpakt en snelle levering.
Beste PJL, Supertof dat je ons 5 sterren hebt gegeven! We willen je hier graag voor bedanken en hopen je snel terug te zien op onze webshop. Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Makkelijk! Snel! Tevreden!
Hoi K, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over de levertijd en producten. We hopen je nog eens te zien bij ons op de webshop! Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Goede site, snelle levering. Verkeerde kleur sokken gestuurd, binnen 2 dagen bericht met retourlabel, duidelijk. Nu afwachten op levering juiste product.
Hoi B, Bedankt voor je review. Gelukkig heb je de sokken snel opgestuurd gekregen! Service is voor ons heel belangrijk, dus erg fijn dat je ons zo'n mooie beoordeling hebt gegeven. Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
De zending werd snel en mooi verpakt geleverd
Hoi Sonja, Bedankt voor je 5 sterren review. Wij doen ons best om snel te leveren. En, een pakketje ontvangen is mooi verpakt natuurlijk leuker! Wij hopen je snel terug te zien. Groetjes, Maria - Klantenservice directondergoed.nl
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!