tommy zwemshort

Prachtig mooie kwaliteit en mijn jongens zijn er blij mee

Deal boxershorts besteld

10 deal boxershorts besteld met leuke ruitjes. Snel geleverd en erg tevreden over de kwaliteit.

Goede klantenservice!!

product was na een half jaar versleten. Kreeg na het sturen van een mail snel een nieuwe opgestuurd. Erg tevreden kom hier zeker weer.

• Betrouwbaarheid

Top service snelle levering.

Erg snel geleverd en voor de beste prijs van het internet. Kom zeker weer terug.

super!!

Prima winkel. jammer dat ze geen locatie hebben.

Jammer genoeg slecht

Ik had een bestelling gedaan en kreeg een verkeerde maat opgestuurd. Ik heb zelf na een paar maanden opgebeld waar mijn geld bleef hadden nog niks terug gestort.

Waar ben je van?

Na mijn bestelling geplaatst te hebben ontvang ik vanuit 2 verschillende mailadressen informatie, duidelijk is direct ondergoed onderdeel van fashion 24. Snelle levering, netjes verpakt maar niet de artikelen kleur die ik besteld had. Wel behouden, was toch wel prima.

Slecht kwaliteit

set van 7 CK boxershorts gekocht. Ik heb het idee dat het slecht kwaliteit of B keuze is van Calvin Klein. Elastiek van de shortspijpen na 1 wasbeurt niet meer strak. Ik heb maat XL maar heb het idee dat XL en L door elkaar zitten. Sommige shorts passen goed, andere te ruim. Al met al, dit zijn geen echte CK kwaliteit boxershorts. Kan ook bijna niet voor die prijs.

• Betrouwbaarheid

Snel, makkelijk en voordelig!

Goede service, snelle levering en makkelijk besteld!

Foutieve levering goed opgelost

Ik bestelde sokken maar werden in een andere versie geleverd. Deze fout is na telefonisch contact keurig hersteld. Ik ga ervanuit dat deze omissie eenmalig was

Helemaal perfect

Mooie boxers en snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Website makkelijk gevonden, goede prijs en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Snelle bezorging

Goede kwaliteit

Snel en duidelijke communicatie

Net e-mail contact. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Ondergoed os van mooie kwaliteit, zoals verwacht.

Levering met speedy gonzales

Eens in de zoveel tijd bestel ik voor mijn man Deal boxershorts. Altijd goed en nu een uitermate snelle en nette levering.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en goede klantenservice

Ik heb een Cavello 14-pack boxershorts voordeelmix besteld en binnen no-time ontvangen. Nog even contact gehad over een dubbel pakketje, maar daar doen ze niet moeilijk over en gelijk weer geregeld! Super service en gewoon telefonisch bereikbaar i.t.t. andere webshops. Kortom zeer goede ervaring en ik ga er zeker vaker bestellen!

Snel geleverd goede kwaliteit

Het zit meteen goed je merkt echt dat het kwaliteit is de volgende keer bestel ik weer bij jullie ga zo door

Super levering!

Na een bestelling werd mijn zwemshort binnen binnen 2 dagen geleverd, super!

• Communicatie N.v.t.

Snelle verzending, goede communicatie

• Betrouwbaarheid

Mooie boxers voor goede prijs

De voordeligste op internet

• Betrouwbaarheid

Goed verpakt en snelle levering.

Tevreden!

Makkelijk! Snel! Tevreden!

Professioneel en gemak

Goede site, snelle levering. Verkeerde kleur sokken gestuurd, binnen 2 dagen bericht met retourlabel, duidelijk. Nu afwachten op levering juiste product.

Uitstekende service

De zending werd snel en mooi verpakt geleverd

Herestraat 106

9711 LM Groningen

Over Direct ondergoed

Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!