Gewoon buitengewone service

De dag ervoor besteld, de dag erna in huis. Goedkoopste dat ik kon vinden, alle merken en een uitstekende kwaliteit! Bovendien kreeg ik korting op de volgende bestelling, heb ik dan ook direct gedaan!! Een echte aanrader!

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, goed verpakt en duidelijke communicatie.

• Betrouwbaarheid

Snelle verzending en ook snel weer retour. Er was een storing met de telefonische klantenservice, maar gelukkig werd er via e-mail snel gereageerd. Top service!

• Betrouwbaarheid

Prima produkten, prima prijzen en snelle afhandeling

Het was de eerste keer dat ik via deze site ondergoed heb besteld. Mijn merk zat er bij dus geen gegok met de maten. Prijstechnisch ook goed. Snelle levering en bovendien Franco

• Betrouwbaarheid

Groot gevarieerd aanbod met mooie aanbiedingen. Belangrijk punt is jullie levertijd. Snel en jullie komen de afspraken na! Kortom ik kan het iedereen aanbevelen.

Uitstekende ervaring met directondergoed.nl

Ik was opzoek naar hele specifieke producten, die elders uitverkocht waren. Ging om slippers en een zwembroek. Ik vond ze op directondergoed.nl en de door mij bestelde producten waren binnen een dag geleverd en helemaal naar verwachting.

Geweldige service

Geweldige service en top ondergoed !!! was iets mis gegaan met de bestelling . Mail gestuurd . En meteen zelfde dag reactie en nog verstuurd !! Top service

• Betrouwbaarheid

Product voldoet aan de verwachting uitstekende kwaliteit netjes op tijd geleverd

Goed product van uitstekende kwaliteit

• Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

Snelle levering en keurig verpakt.

Voor een superprijs een top product en de volgende dag al thuis wat wil je nog meer.

Leveringsprobleem niet gecommuniceerd

Op 3 augustus een bestelling geplaatst. Niets vernomen. Verscheidene emails gestuurd en geprobeerd te bellen zonder resultaat of gehoor. Klantendienst was niet voldoende beschikbaar. Op 24 augustus eindelijk iemand aan de telefoon. Er was een probleem met de bestelling, dus de order kon worden aangepast en dan werd die wel direct gestuurd. uiteindelijk dus een ander product ontvangen en veel te laat, zonder proactieve communicatie vanuit Direct Ondergoed. Ik weet niet of ik daar nog zal bestellen.

Snel en goed(koop)

Makkelijke manier van bestellen. Mooie aanbiedingen. Snelle aflevering

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, goede website, zeer toegankelijk en uitstekende keuzes.

Ook bij deelleveringen worden de overige producten razendsnel aangeleverd. Prima winkel. Proficiat.

Efficiënt, snel

Efficiënt, snel, goed verpakt

Goede, snelle levering

Ruime keus. Snelle en correcte levering

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering. Mooie kwaliteit. Klantenservice erg behulpzaam

• Betrouwbaarheid

Ik heb 2 soorten wandelsokken bij jullie besteld. Ik doe ik wandel gemiddeld 45 km in de week. Ik heb ze nu beide getest en ze zitten heerlijk. Het loopt geweldig. Ik ga zeker weer bij jullie bestellen. Ik ben een tevreden klant.

Goede deals hoor!

Helemaal top.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, goede prijs kwaliteitverhouding, top!

Mooie merkproducten voor een goede prijs. Snelle levering! Betrouwbaar. Zeer tevreden.

• Betrouwbaarheid

Ben zeer tevrede met mijn boxersorts

Snelle serves Goeie pasvorm goede prijs ga zo door

• Betrouwbaarheid

Super snelle en correcte levering.

• Betrouwbaarheid

goed product, goed geprijsd, supersnel in huis

Goed product, goed geprijsd en snel inhuis

Goed.

Zit goed. Ziet er mooi uit. Snelle levering!

• Betrouwbaarheid

Makkelijk bestellen, goede kwaliteit en snel geleverd

Gemakkelijk, niet te duur, veel keuze en daarna is je bestelling goed te volgen. Artikelen worden ook snel geleverd. Ik kom zeker terug.

• Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

Duidelijke site en prima geprijsd.

heel goed

keurig verzorgt pakje en duidelijke instructie voor retour zending,

Herestraat 106

9711 LM Groningen

Over Direct ondergoed

Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!